Spaima lui Rodica

Rodica este sotia mea, si la noi in casa avem o vorba: “ Ma numesc Rodica si nu mi-e frica de nimic”. Asta credeam cu totii, deoarece sotia mea ne scotea mereu din incurcaturi. Totul pana cand si-a gasit nasul. Vara trecuta ni s-a infiltrat o familie de soareci care, intre timp, s-a extins. Zic vara tecuta, pentru ca asta au constatatexpertii de la Compania DDD cand au venit sa deratizeze.

Fiind presat de catre sotie, am inceput sa caut cat mai multe firme de deratizarepentru a pune capat acestui cosmar.Tin minte ca am gasit site-ul Companiei DDD din pura intamplare, in timp ce cautam servicii de deratizare si dezinfectare, in toiul noptii.Motivul pentru care am fost convins de Compania DDD, este prezentarea detaliata a serviciilor oferite si informatiilor pe care le dau clientilor. 

De exemplu, pe site-ul lor, am gasit o lista cu preturi servicii deratizare, care mi-a permis sa imi calculez singur costurile.

A doua zi, am sunt si am cerut serviciul A.S.A.P., explicandu-le situatia si ca trebuia sa actionam cat mai repede,deoarece aveam si un eveniment mai special in familie. Echipa Companiei DDD a venit foarte rapid la domiciliul nostru, unde a inceput sa inspecteze situatia si a ajuns la concluzia ca aveam nevoie de o deratizare chimica.

Dupa ce echipa de profesionisti de la Compania DDD ne-a explicat ce inseamna asta, am fost de acord si i-am lasat sa curete zona de daunatori.La scurt timp dupa ce am beneficiat de serviciile de la Compania DDD, nu am mai avut nicio problema si totul a decurs foarte bine.

De cand si-au facut treaba cei de la Compania DDD am continuat sa recomand firma si apropiatilor mei, iar sotia mea a fost cea mai fericita, deoarece a scapat de unicul lucru de care se temea. De acum, adio soareci pentru ca Compania DDD se ocupa de tot, de la A la Z.

Pentru a scapa total de daunatori, este nevoie sa apelati intotdeauna la firme specializate precum Compania DDD, care vor sti cum sa aplice procesul de deratizare fara sa afeteze mediul inconjurator.

Expertii Companiei DDD vor sti, de fiecare data, care este cea ma buna optiune pentru a scapa de daunatori si garanteaza 100% eficienta in procesul de deratizare.

2 Comments on "Spaima lui Rodica"

  1. Foarte interesant.

  2. Lisac Bia Raluca | 27 octombrie 2018 at 23:31 | Răspunde

    Mai maii…la sat e plin de soareci:((

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord