Unde gasim cele mai bune cosuri de fum din inox

De duminica se va raci vremea in toata tara, considerabil(asa se anunta). Asadar vom fi nevoiti sa apelam la sursele de incalzire pentru o temperatura optima in casa. Cu totii vrem sa avem sisteme sigure, care sa nu ne lasa in mijlocul ierni si care sa nu fie invechite. Folosirea unor cosuri de fum vechi si care nu au fost curatate ne pot pune viata in pericol si chiar locuinta, in cel mai rau caz.

Unde gasim cele mai bune cosuri de fum din inox

Pe piata se pot gasi multe cosuri de fum, insa la cele din inox sunt doar doua tipuri. Acestea pot fi cu pereti simpli respectiv cu peretii dubli. Cosurile de fum cu pereti simpli, izolatia se va face cu vata minerala si invelite cu inox, pe cand la cele cu peretii dubli pe langa vata minerala si otelul inoxidabil, avem avantajul ca au o protectie din otel inoxidabil dublu. 

Cosurile de fum pot fi montate intr-un timp foarte scurt si au avantajul de a se baza pe o tubulatura de ventilatie care ne permite evacuarea aerului toxic. In asa fel stim ca ne putem baza pe un sistem sigur, ce are dimensiuni mici si ca putem economisi spatiul la interior. Cred ca stiti ca tubulatura inox  este mult mai avantajoasa ca tubulatura de samota.Iar tubulatura rectangulara  este, de fapt ,aceeasi tubulatura folosita in toate sistemele de climatizare si ventilatii, inclusiv tubulatura hote, insa sub forma dreptunghiulara sau patrata.

Tubulatura rectangulara

Atunci cand optati ca sistemul de climatizare sa fie realizat din tubulatura rectangulara sa alegeti un producator, care va proiecta fiecare element al tubulaturii, el va produce necesarul si il va monta fara risipa de materiale. Tubulatura rectangulara este disponibila pe piata in trei feluri in functie de materialul de baza: tubulatura rectangulara din tabla zincata, tubulatura rectangulara din alp si tubulatura rectangulara metalica din inox.

Indiferent ce tip de tubulatura veti alege, atunci cand totul este nou si montat de catre un profesionist (si nu numai) veti fi in siguranta, nu o sa mai stati cu teama ca, cosul de fum este vechi si nici viata nu va mai fi in pericol. Cred ca deja ati aflat ca pe Tubovent pe langa cele mentionate mai sus, puteti gasi mult mai multe lucruri care v-ar putea interesa si care v-ar fi de folos.

Cosurile de fum sunt utilizate atat la locuintele particulare sau rezidentiale, cat si la constructiile industriale sau administrative. Ele pot fi confectionate din diferite materiale(caramida, inox, samota) si de diferite dimensiuni. Acestea vor sunt pozitionate pe directie verticala sau cat mai aproape de pozitia verticala, pentru a asigura evacuarea tuturor gazelor nocive.

Va recomand sa alegeti cu atentie cosul de fum pentru locuinta dvs si sa ascultati sfaturile unui specialist in domeniu, pentru o durata de viata mai lunga si pentru o functionalitate mai buna a acestor produse.

Optimizare SEO pentru firma Tubovent asigurata de Outcave Solutions.

Credeti ca utilizarea unui cos de fum din inox este benefica?

8 Comments on "Unde gasim cele mai bune cosuri de fum din inox"

  1. Noi am pus un astfel de cos si suntem multumiti.

  2. Pentru siguranța noastră, da avem nevoie de un coș bun de fum.

  3. Mandrutul meu e foartd priceput la lucrurile astea, asa ca le las in grija lui.

  4. Este foarte interesanta aceasta tubulatura rectangulara si mi se pare mult mai usor de manuit si depozitat.

  5. Chiar par foarte bune aceste cosuri de fum din inox. Sigur sunt si mai sigure.

  6. Uite ca am mai aflat lucruri interesante de la tine.

  7. Si eu as apela la cosuri de fum din inox pentru ca sunt clar cele mai bune

  8. Lisac Bia Raluca | 27 octombrie 2018 at 23:44 | Răspunde

    Multumim pentru informatii

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord