De ce iubesc ceasurile

Fiecare din noi are o slabiciune sau o pasiune pentru ceva anume. Eu am o pasiune aparte pentru ceasurile de mana. Cu toate ca nu am purtat tot timpul, acum nu trece o zi fara ca eu sa nu port ceasul la mana, care ma ajuta mereu sa nu fiu in intarziere. Si sa ma organizez mai bine. Si sa fiu mai fashion.

De ce iubesc acum ceasurile? Pentru ca am observat ca femeile sunt atente la detalii, iar ceasurile de mana chiar schimba complet o tinuta. Da, iti da un aer mai business, mai office, mai masculin. Si cand am vazut ca merita investitia, mi-am achizitionat cateva ceasuri barbatesti, cu care sa imi completez garderoba.

Am si cateva marci preferate, ca toata lumea de altfel. Slabiciunea mea sunt cunoscutele ceasuri Orient (pentru ca sunt confectionate din materiale de calitate) si ceasuri Seiko (pentru ca nimeni nu contesta calitatea produselor japoneze). “Seiko” este un cuvant japonez care in traducere inseamna rafinat. Primele ceasuri Seiko au fost produse in anul 1924, asadar au o traditie vasta pe piata international (si nu numai).

De cand am vazut ce impact major poate sa creeze un ceas de mana, asortat cum trebuie la tinuta, am ajuns sa iubesc aceste accesorii si chiar sa le port, aproape in fiecare zi. In plus, am deja o colectie frumusica, ce ma ajuta sa fiu mereu unic. Deci nu am timp sa ma plictisesc de un ceas, caci mereu le port prin rotatie.

Asa am ajuns eu sa apreciez mai mult aceste accesorii, pe care, spre regretul meu, le-am considerat banale pana de curand. Din fericire, am ajuns sa inteleg ca nu este doar un accesoriu estetic, ci si util, dar cel mai important – foarte apreciat de oameni. Si pe buna dreptate, ceasul a fost un obiect atent studiat, inca din cele mai vechi timpuri.

Voi ce parere aveti despre ceasurile de mana? Purtati ceasuri in fiecare zi sau doar la ocazii speciale? Eu am ajuns sa le port aproape zilnic (mai putin in weekend-uri, cand stau acasa si atunci cand practic sport). In rest, am o parere foarte buna despre ele si chiar le recomand pasionatilor de accesorii fine.

1 Comment on "De ce iubesc ceasurile"

  1. Îmi place ceasurile dar nu prea le port.Pasiunea mea sunt blănurile.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord