Fotografia digitala – modulul 7

De cateva zile v-am promis acest articol, dar cum absenta bunicului a fost fulgeratoare si rapida, nu prea am mai avut timp si starea necesara sa mai pot fi activa in online. Insa, astazi trebuie sa va spun de cursul de fotografie digitala, modulul 7 pe care l-am primit in urma cu cateva saptamanii. La Eurocor gasiti atat de multe cursuri, pe care puteti sa le studiati de la distanta, nu va trebui sa alergati, doar cu cateva click-uri se rezolva. 

Fotografia digitala – modulul 7

In lectiile anterioare am invatat diferite notiunii, cum sa folosesc aparatul, importanta luminii, fotografia de peisaj, mascarea problemelor cosmetice, rolul fotografului si cum sa lucreze cu un model si aparatura necesara unui fotograf. In modulul 7 veti, intalni alte subiecte. Veti invata regulile de baza ale regizarii fotografiilor, va veti familiariza cu modul de abordare si de realizare a nudurilor. Cele mai potrivite modele pentru fotografia nud sunt modelele profesioniste si nici decum, surpinderea unor imagini in diverse locuri publice(plaja) sau nu, in care apar persoane fotografiate fara voia lor.

Am mai invatat ca cea mai interesanta directie a artei fotografice, o reprezinta natura moarta. Aceasta reprezinta imaginea unor obiecte neinsuflestite plasate intr-un singur grup compozitional. Veti afla ce inseamna un fundal frumos si din ce este format si multe alte notiuni. Daca doriti sa creati o natura moarta concisa, folositi drept fundal o bucata de material negru, iar obiectele stralucitoare se vor vedea frumos. Pe cand, la fundalul alb sunt vizibile toate umbrele obiectelor, iar daca doriti sa eliminati umbrele veti trece la o lumina difuza si veti lumina si fundalul.

In modulul 7, a cursului de fotografie mi-a placut atat de mult lectia 14, deoarece sunt multe notiuni despre natura moarta si cum ne poate ajuta. Ce obiecte sa folosim pentru fotografierea unei naturi moarte, cum sa surprindem imagini dramatice si multe altele.

 

Ce curs de la Eurocor ati facut sau a doriti sa faceti?

1 Comment on "Fotografia digitala – modulul 7"

  1. Eu nu am făcut nici un curs dar nici nu mă pricep la fotografii.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord