Miere cu laptisor de matca si apioxivita cocktail- Apidava

Astazi vorbim despre produsele Apidava, ce le-am primit in urma cu ceva timp. Un borcanel de miere cu laptisor de matca si apioxivita cocktail, un nou produs in portofoliul lor.  Suntem foarte incantati de la mic la mare, de produsele primite si nu ramane decat sa va spun despre ele.

Miere cu laptisor de matca 

Este considerat un elixir al tineretii, al sanatatii si al frumusetii, laptisorul de matca este probabil cel mai de pret produs al stupului. Contine un mare numar de antioxidanti, de vitamine, proteine, amino-acizi esentiali, glucide, acizi grasi, vitamina B5, minerale (Ca, Mg, Fe), vitamina A, B1, B2, B6, B12, D, E, K. Laptisorul de matca ajuta la intarirea sistemul imunitar, la eliminarea radicalilor liberi, ne ajuta in lupta cu racelile, gripele si infectiile. El ne asigura un plus de energie, fiind excelent in caz de epuizare fizica, psihica sau de stres, creste buna dispozitie si imbunatateste somnul.

Cu o consistenta cremoasa si aspect perlat, cu un gust acrisor, puternic astringent, de culoare alb-galbuie, usor translucid, laptisorul de matca este o substanta vascoasa pe care albinele lucratoare tinere o secreta prin intermediul glandelor hipofaringiene.  Mierea are un gust delicios si asigura si conservarea perfecta a laptisorului de matca crud, tocmai datorita proprietatilor speciale de conservare pe care le are mierea naturala.

Cu doar trei ligurite pe zi, de preferinta dupa mesele principale, acest produs, realizat din miere naturala de cea mai buna calitate cu 2% laptisor de matca crud, reprezinta un suport ideal pentru starea de santate a intregului organism, o excelenta sursa de energie, de vitalitate si buna dispozitie, in masura sa tina boala departe de noi.

Apioxivita Cockatil

Am mai primit 5 pliculete de apioxivita ce este un extras concentrat din: samburi, pielite si rahis de struguri rosii, bogat in polifenoli. e Acest produs este ideal pentru o mai buna asimilare a organismului a principiului activ: polifenolii din extrasul de struguri.

13 Comments on "Miere cu laptisor de matca si apioxivita cocktail- Apidava"

 1. Valeria Chertes | 1 noiembrie 2018 at 14:56 | Răspunde

  Produse bune si sanatoase, sa le folosesti cu drag.

 2. Mierea este un aliment super sanatos! Nu ne lipseste din casa. 🙂

 3. Mie imi place la nebunie, mierea! E extrem da sanatoasa si dulce 🙂

 4. Am mai citit despre beneficiile mierii cu lăptișor de matca, asa ca sigur o pun pe lista de cumpărături.

 5. Interesantă combinația! O să o testez și eu

 6. Mierea chiar este un aliment care nu trebuie să lipsească din casă.

 7. Ador mierea, eu o mai folosesc si la masti pentru fata, trebuie sa o incerc si eu pe aceasta de la apidava 🙂

 8. Am aflat si eu cat de benefic este laptisorul de matca pentru sanatatea organismului.

 9. Ana-Maria Tudor | 2 noiembrie 2018 at 21:48 | Răspunde

  Îmi place mult mierea

 10. Pare o miere tare interesantă! Lăptișorul de matcă e tare sănătos. 😍

 11. Mierea aceea cu extract de struguri mi se pare absolut delicioasa. Oricum, abia am apucat sa o gust, au devorat-o cei mici.

 12. Pana acum n-am incercat aceasta combinatie si mie se pare tare interesanta. Trebuie sa incerc si eu aceasta miere

 13. O gustare sanatoasa si delicioasa.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord