Miere de salcam vs miere poliflora Apidava

Buna dragii mei,

Poate ca unii dintre voi ati observat ca in ultima perioada nu am mai fost asa activa, dar am ceva probleme si din aceasta cauza si ”absenta mea”, insa voi incerca, sa postez…In urma cu cateva zile, am primit un colet dulce de la Apidava si Brander. Un borcan cu miere de salcam si unul cu poliflora care mi-au inseninat ziua.  Mierea romaneasca, in general, este perceputa ca un produs natural, sanatos, de foarte buna calitate, este un energizant natural si un ajutor pentru o digestie usoara.

 

Mierea de salcam

Mierea de salcam ecologica provine din padurile de salcam din Podisul Transilvaniei. Este foarte usor de recunoscut, aceasta avand o culoare alb-galbuie, extrem de frumoasa, translucida si stralucitoare. Este considerata ca fiind unul dintre sortimentele de miere cu cea mai mare calitate.

Acest sortiment de miere este preferat in special de copii pentru ca are un gust dulce si nu are o aroma atat de puternica ca alte sortimente.

Ce inseamna miere ecologica?  O miere ce este culeasa din zone curate, nepoluate, unde nu s-a stropit cu pesticide si pe care o poti gasi prin plafare, supermarkerturi la raionul cu produse bio. 

Mierea poliflora

Mierea poliflora este stralucitoare, cu o tenta de chihlimbar. Acest sortiment de miere este considerata a fi usoara, de aceea este recomandata in alimentatia copiilor, adolescentilor si a varstnicilor. Mierea poliflora este recomandata in special celor care au probleme cardiace si hipotensivilor.

 

Ce miere ati alege mierea de salcam sau cea poliflora?

 

1 Comment on "Miere de salcam vs miere poliflora Apidava"

  1. Mie îmi place orice fel de miere,este sănătoasă eu zilnic folosesc.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord