Outdoor team building cu toata echipa

Orice organizatie, corporatie sau firma se construieste din grupuri. Structura de rezistenta a companiilor este bazata pe aceste grupuri si pe pozitia fiecarui angajat in acestea. Dupa cum intalnim in majoritatea cazurilor, cei mai invarsta sunt cei care ocupa pozitiile de sefi, pozitile mai importante, iar tinerilor le revine sarcina de a munci in echipa pentru scopuri comune. De obicei, aceste doua grupuri total diferite, sunt coagulate cu ajutorul unui outdoor team building.

Asemanatoare cu o coloana vertebrala, aceasta structura trebuie mentinuta sanatoasa pentru stabilitatea companiei. Intreaga companie va stagna si nu isi va putea atinge scopurile fara o coordonare potrivita si fara o relatie adecvata intre lider si membrii grupului. In sprijinul acestei mentineri vin activitatile din cadrul team building-urilor.

Team building-urile outdoor vor ajuta toata echipa sa fie mai productiva, motivata, creativa si sa gaseasca solutii mult mai usor.

  1. Creste productivitatea – acesta este unul dintre scopurile principale ale team building-urilor. Cu ajutorul activitatilor propuse de organizatori, fiecare membru al companiei va dezvolta un sentiment de munca in echipa, permitand in acelasi timp fiecarui membru sa se puna in valoare si individual. De asemenea, veti invata cum sa impartiti un proiect in asa fel incat fiecare sa faca partea la care considera ca se pricepe cel mai bine iar finalul sa fie unul spectaculos.

 

  1. Motivatie mai mare – activitatile din cadrul unui team building, imbunatatesc in mod vizibil motivatia generala a grupului. Gradul motivatiei creste pe masura ce sarcinile sunt rezolvate si grupul este tot mai aproape de castig. In acelasi timp faptul ca, compania le ofera sansa sa participe la activitati de acest fel ii face pe fiecare in parte sa se simta importanti si apreciati. Dezvoltarea increderii reciproce intre colegi, de asemenea poate creste motivatia, deoarece se vor simti mai confortabil lucrand impreuna dupa aceasta iesire.

 

  1. Dezvoltarea abilitatii de a rezolva problemele – activitatile si jocurile propuse de organizatorii unui team building sunt defapt niste probleme frumos impachetate. Grupurile sunt puse in fata unor situatii carora trebuie sa le gaseasca rezolvarea cat mai repede si mai eficient. Abilitatile pe care le dezvolta in timpul activitatilor se vor integra cu siguranta si in modul de a rezolva problemele adevarate de la munca. Prin dezvoltarea acestei abilitati, vor avea o eficienta mult mai mare in ceea ce priveste solutionarea problemelor aparute pe parcursul activitatilor zilnice.

 

  1. Incurajarea ideilor creative – cele mai multe team building-uri aduc participantii intr-un cadru cu totul strain, departe mediul stresant si in afara zonei de confort. Pentru sarcinile primite vor putea folosi doar resurse limitate, ceea ce ii va face sa inceapa sa isi puna creativitate in miscare si sa incerce cu ajutorul acesteia sa rezolve sarcinile intr-un timp cat mai scurt. Dezvoltarea creativitatii ii va ajuta si in munca de zi cu zi, rezolvand intr-un mod diferit eventualele probleme aparute.

 

Alege sa iti incurajezi angajatii in a-si exprima ideile creative si in a-si dezvolta abilitatile de rezolvare a problemelor pentru o eficienta mai mare la locul de munca si productivitate. Mergeti cu totii intr-un outdoor team building organizat de cei de la Vertical Adventure si gasiti-va motivatia pentru urmatoarea perioada.

1 Comment on "Outdoor team building cu toata echipa"

  1. Valeria Chertes | 8 noiembrie 2018 at 14:01 | Răspunde

    O idee foarte buna, multumim.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord