Primul meu parfum remake Poeme – Lancome

Parfumul il schimbam in functie de anotimp, de evenimentul la care participam si multe alte criterii. Lumea parfumurilor e schimbatoare de la an la an, caci apar noi mirosuri, forme si preturi, insa ne lasam dusi de val si alegem produse remake, care au aceiasi forma, miros, culoare si consistenta. Un parfum remake cateodata poate fi mai bun ca orginalul.

Primul meu parfum remake l-am primit de la Saraa Cosmetics, care este aproape identic cu originalul. Pentru cei care aleg sa testeze parfumul Poeme – Lancome, in parfumerie apoi acest remake nici nu cred ca pot gasi vreo diferenta. Nu poti fi sigur ca la magazinul de la colt are originalul, tot un remake s-ar putea sa gasesti. Asadar la Cosmetice Saraa puteti gasi oferte generoase la parfumurile remake.

Parfum remake Poeme- Lancome

Parfumul Poeme Lancome este dulce, floral si cald. Este una dintre acele arome elegante, pe care ti le vei aminti pentru totdeauna.  Acesta este potrivit pentru perioadele reci ale anului, deoarece acesta poate fi placut de cald, evocand o atmosfera de pace si armonie. Parfumul Poeme Lancome se adreseaza fetelor si femeilor carora le plac esentele puternic de dulci.

Ca aspect, remake-ul pe care l-am primit este identic cu originalul. Cateva mici detalii, observate de catre cunoscatori pot atrage atentia…in rest e identic. Cutia este din carton si vin tiplata, sticla este asemanatoare cu cea originala iar parfumul poate dura cateva ore bune.

Dupa testarea acestui parfum am ajuns la concluzia ca merita sa dam banii pe un parfum remake deoarece : are mirosul foarte apropiat de al parfumul original, le puteti gasi la preturi mici, persistenta buna si ambalaj- recipient identic cu originalul.

Voi ati testat /folosit pana acum un parfum remake? Merita sa dam banii pe un astfel de parfum?

2 Comments on "Primul meu parfum remake Poeme – Lancome"

  1. Nu am încercat până acum un astfel de parfum

  2. Nu am avut acest parfum, dar sunt tare curioasa cum este.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord