Cadouri dulci de la Apidava

Sarbatorile se apropie cu pasi repezi, toata lumea alearga dupa cadouri, magazinele au inceput sa devina din ce in ce mai aglomerate si uneori nu stii ce cadou sa alegi. Cand eram mica, tin minte ca mama alerga mult pana sa imi gaseasca cadoul potrivit si care sa imi placa, insa acum printr-un singur click totul este mai usor. 

 

Cadouri dulci de la Apidava

Miere de salcam cu nuca

In primul consider ca, un astfel de cadou este de calitate superioara, bio 100%, de utilitate si care sa fie de folos sanatatii. Acest dulce natural de la Apidava, poate fi folosit in perioada aceasta la ceauri sau cafea. Mierea cu nuca este aromata, cu bucati mari de nuca care sunt un adevarat rasfat. Acest amestec este extrem de benefic pentru sanatatea noastra, usor de digerat, cu un continut mare de antioxidanti, vitamine si poate fi folosit atat de adulti cat si de copii.

Turta dulce Apidava

Turta dulce  cu miere de la Apidava, este foarte gustoasa, fina si aromata si merge de minune impreuna cu mierea. Aceste produse ne amintesc de copilarie si poate fie cadoul potrivit pentru prieteni vostri.

Cosmetice cu miere

Pe langa multele sortimente de miere, turta dulce, puteti gasi si cosmetice cu miere. Am avut ocazia sa folosesc astfel de produse si pot spune ca sunt foarte incantata de acestea.

 

1 Comment on "Cadouri dulci de la Apidava"

  1. Doamne,ce buna ar fi niște miere cu nuci.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord