Cum poti purta accesoriile de la Accessories by Ioana Fodor

In primul rand la multi ani celor ce isi serbeaza ziua numelui, sa fiti sanatosi, impliniti si fericiti. Anul acesta Mosul a fost mai grabit si a venit mai repede ca in alti ani, dar ma bucur de fiecare lucru si pentru asta tin sa ii multumesc Ioanei Fodor pentru accesorile care le-am primit. Sunt lucrate manual, cu migala si cu gust. 

Cum poti purta accesoriile de la Accessories by Ioana Fodor

Asa cum am mentionat mai sus, am primit un colet minunat de la Accesories by Ioana Fodor. Acesta a fost impachetat cu grija, iar micile atentii pe care le ofera o face o femeie minunata si merita tot cei mai bun. Mi-am dorit un papion, o funda papion si o brosa, iar acestea au fost realizate in cel mai scurt timp.

Daca cautati pe Facebook, Accessories by Ioana Fodor veti gasi aceasta pagina cu diferite accesorii special create pentru a da o nota de eleganta si rafinament, acestea sunt realizate din materiale de calitate, fine si placute la atingere. Dorinta voastra poate fi indeplinita, apoi te poti bucura  de produsele comandate. Lucrul manual este din ce in ce mai apreciat.

Accesoriile sunt foarte usor de intregat intr-o tinuta, insa nu intotdeauna pot fi o alegere buna. Spre exemplu funda papion poate fi purtata la camasa, cu fusta sau pantalon. Insa la pulovere, sau bluze prea incarcate acestea nu sunt o alegere buna. Brosa este accesoriul care poate fi purtat in aceasta perioada, fiind in tendinta cu sezonul sarbatorilor.

Insa preferintele fiecaruia nu se discuta.

In urma acestei colaborari, va recomand din suflet accesoriile ei, care sunt ideale pentru a le face cadou sau pentru a va adauga la colectie articole unice, ce nu se gasesc la tot pasul.

Voua va plac astfel de accesorii?

 

1 Comment on "Cum poti purta accesoriile de la Accessories by Ioana Fodor"

  1. Valeria Chertes | 7 decembrie 2018 at 00:43 | Răspunde

    Imi place cum le-ai combinat, iti sta bine.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord