Curs de fotografie – modul 8

Dragii mei, in perioada aceasta cu totii suntem foarte aglomerati. Cumparaturile, curatenia si pregatirile de Craciun isi spun cuvantul. Asadar, stiu ca trebuia sa scriu acest articol cu cateva zile in urma, dar acum mi-am facut timp sa va spun de modulul 8 din cursul de fotografie.

Curs de fotografie modulul 8

In fiecare modul primit pana acum, am invatat diferite notiuni, ce au legatura cu fotografia, cu fotograful, cu persoana care doreste sa invete despre fotografie si care ne sunt de folos foarte mult. Asadar, in modul am veti invata despre fotografia la comanda si cea pentru reclame. Funadalul, obiectele pentru reclama alese de campania publicitara, trebuie puse cate mai bine in valoare.

Pentru obtinerea unor efecte artistice, se practica, o iluminare directa a intregului fundal sau a unei parti a acestuia cu ajutorul unor dispozitive cu filtre colorate. Fotografierea unor obiecte necesita o profunzime mai mare care sa poata obtine o diafgrama foarte mare. O fotografie buna trebuie sa reproduca in mod absolut toate culorile si nuantele unei opere de arta, precum si aspectul exterior.

Fotografiere naturi vii, spre exemplu la gradina zoologica, trebuie sa aveti grija sa nu apara voliere, colivii si grilaje de protectie. Este una dintre cele mai complicate probleme, cu care se confrunta un fotograf. Cadre interesante si imprevizibile se pot obtine daca veti fotografia animale in miscare.

De ce echipamente necesare aveti nevoie, ce vestimentatie este potrivita si multe altele le gasiti in modulul 8, al cursului de fotografie.  

1 Comment on "Curs de fotografie – modul 8"

  1. Mulțumesc de informație.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord