Dulciuri de la Brutaria Frontera

In articolul anterior, in care v-am vorbit despre evenimentul Galati beauty swap 4 si Secret Santa, ati vazut ca Brutaria Frontera a fost unul dintre sponsorii. Dulciurile care ne asteptau, au fost deosebit de bune, dar si cele care le-am primit in punguta s-au consumat primele.

Dulciuri de la Brutaria Frontera , Galati

Din totdeauna mi-a placut painea de la aceasta brutarie si de cate ori ajung in oras, de fiecare data imi cumpar. Imi place ca are un gust aparte, fata de celelalte brutarii care pregatesc paine. Pe langa paine, putem gasi o gama diversificata de produse de panificatie, dar nu stiam ca se pot gasi si dulciuri.

Asadar, la eveniment am avut aceste platouri cu prajituri, care mai de care mai gustoase, caci nu stiai din care sa mananci prima data. Eu am savurat cateva tavalite, chox, pateuri cu branza si saratele, dar nici amandinele nu au fost mai prejos. Fiecare platou iti facea cu ochiul, caci nu puteai sa le refuzi. 

Ce am primit de la Brutaria Frontera

O punga destul de incapatoare ne astepta, dar nici prin cap nu mi-a trecut ca Brutaria Frontera ne poate face o asa surpriza. Fiecare persoana prezenta la eveniment a primit o astfel de punguta cu:  o paine neagra cu cereale si grau incoltit, o punguta cu cornulete si un chec.

Painea cu ingrediente sanatoase, are multe proteine si mai putini carbohidrati. Aceasta are destul de multe seminte de floarea soarelui si in, iar coaja e crocanta si miezul moale si aerat. Cornuletele si checul cel mic le-a devorat pe loc, abia am reusit sa le fac o poza.

In concluzie, ma declar foarte incantata si multumita de produsele de la Brutaria Frontera si voi continua sa cumpar produse de la aceasta brutarie. 

Voi consumati produse de la Brutaria Frontera?

1 Comment on "Dulciuri de la Brutaria Frontera"

  1. Mi sa făcut poftă când am văzut pozele.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord