Feminohelp – ser concentrat pentru unghii

Am vazut acest produs prin farmacii, in reclamele de la TV, la fetele din online dar nu il cumparasem si mare greseala am facut. De ce spun asta? pentru ca e un produs foarte bun si chiar merita sa dam banutii pe el. Asadar, daca aveti probleme cu unghiile, sunt fragile si se rup repede acest produs este de un real ajutor.

Am primit de la PrAvenue un pachet minunat cu aceste produse despre care voi scrie un articol despre fiecare in parte. In articolul anterior, am scris despre Mascara Med XL Volume care e pur si simplu pe placul meu, astazi voi scrie despre serul concentrat pentru unghi, Feminohelp.

Feminohelp – ser concentrat pentru unghii

Am purtat de vreo cateva ori unghiile cu gel si cu oja semipremanenta, dar de fiecare data imi deterioram unghia si nu o lasam sa respire. Insa, de ceva timp am renuntat la acele oje si nu am mai folosit nimic, dar in ajutorul meu a venit, Feminohelp.

Feminohelp este un ser concentrat pentru regenerarea unghiilor si a cuticulelor. Contine un amestec de cinci uleiuri: ulei de argan, de ricin, de masline, de susan, de avocado, fiecare dintre ele cu proprietati. Uleiul de argan regenereaza, uleiul de ricin e important pentru cresterea unghiilor, uleiul de masline este bun agent de hidratare, uleiul de susan inmoaie cuticulele si cel de avocado netezeste si hraneste cuticulele.

Acest produs poate fi folosit oriunde si oricand, mai ales daca sunt copii mici prin preajma. Are un aplicator de tip pensula, produsul este scos din aplicator prin rotire si este distribuit uniform. Eu il folosesc in general seara, dar poate fi folosit oricand doriti, dureaza cateva secunde sa-l aplic, se absoarbe rapid in piele si nu lasa unghiile uleioase.

Tubul are 2 ml, ajunge cam 2 luni (daca il folositi numai seara), nu pateaza si miroase foarte placut. Il recomand cu drag tuturor persoanelor ce au probleme cu unghiile.

Ati folosit pana acum Feminohelp?

1 Comment on "Feminohelp – ser concentrat pentru unghii"

  1. Mulțumesc pentru recomandare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord