Prima mea carte de activitati cu numere – Montessori

Luna trecuta am primit de la Libmag, o noua carte pentru ”bebe”. Am observat ca este atras de carticele, de animale, de numere, ca ii place sa deseneze si ca ii place sa le rasfoiasca, asa ca nu am stat prea mult pe ganduri si am ales ceva care eram sigura, ca ii va placea. Metoda Montessori sprijina dezvoltarea naturala a copiilor, iar rolul parintilor este sa ii ajute sa devina independentii.

Prima mea carte de activitati cu numere – Montessori

Am ales o carte de activitati din aventura Montessori, ce este recomandata copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani. In carte sunt diferite activitati ce il vor ajuta sa isi dezvolte cunostintele, invata sa observe, sa construiasca, sa foloseasca elementele propuse la fiecare activitate si tot in aceasta carte, primele notiuni fundamentale sunt enumerate.

Metoda Montessori este din ce in ce mai intalnita si tot mai multi copii sunt incantati, ca vor invata lucruri noi si utile, prin joaca.Activitatile din categoria Montessori pentru copii cu varsta de 2-3 ani, este mai ”libera”, in aceasta perioada copilul isi doreste sa fie mai independent, sa descopere cat mai multe lucruri si sa se obisnuiasca cu mediul inconjurator.

Este o carte cu coperta brosata, cu 64 de pagini si care a aparut anul acesta. Cu ajutorul acestei carti isi poate dezvolta diferite abilitati precum: gandirea, creativitatea, atentia, imaginea, memoria.

Cartea contine diferite activitati, de la pagini de desenat, imagini de colorat, de decupat pana la activitati de invatare progresiva a numerelor pana la 10.Puteti intalni pagini cu diferite animale, diferite teme care trebuie indeplinite iar copilul va fi foarte atras, mai ales daca il incurajati.

In concluzie ma declar multumita de aceasta carte si ca ii place foarte mult. Cartea o puteti gasi pe Libmag , plus multe alte carti.

Cat de utila gasiti aceasta carte? 

 

1 Comment on "Prima mea carte de activitati cu numere – Montessori"

  1. Valeria Chertes | 3 decembrie 2018 at 14:24 | Răspunde

    O carte foarte utila.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord