Sosete scurte cu model -Sosetaria

Asa cum v-am promis pe Instagram, astazi vorbim despre sosetele scurte cu model de la Sosetaria. Am primit cateva modele dragute, pe care le pot combina in multe feluri, iar o pereche un pic mai grosuta care e corespunzatoare acestui anotimp, insa ma asteptam sa fie mai altfel.

Sosetaria

Sosetaria este un magazin online destinat sosetelor, dresurilor si nu numai atat, puteti gasi si pijamale, lenjerie de la diferite branduri. Modele foarte atragatoare, preturi atractive si produse de foarte buna calitate. Multe persoane cunosc brandul Fioare, Marilyn sau Steven care sunt doar cateva nume, insa lista poate continua.

Produsele pe care le-am primit majoritatea sunt de la Fioare, un brand de renume ce imbina magistral tendintele pariziene chic cu influentele italiene. Colectiile cu aceasta semnatura se alinieaza tendintelor din moda si se reinventeaza mereu, de la un sezon la altul. 

Sosete scurte cu model – Sosetaria

Sosetele scurte cu model pe care le-am primit sunt, foarte frumoase. Dupa cum puteti observa am primit mai multe modele, care mai de care mai atragatoare, insa trebuie sa stii cum sa le porti ca astfel, printr-o simpla greseala tinuta ta nu va mai avea acelasi farmec.

Asadar, sosetele scurte din dres nu se vor demodata niciodata, din contra vor aparea mult mai multe modele. Din mini-colectia de sosete scurte am primit si o pereche de sosete de lana de la brandul Steven. Ma asteptam ca aceste sosete din lana sa le pot purta cu incaltaminte in zilele friguroase, sa aibe elasticul mai strans dar sunt perfecte pentru dormit.

In concluzie, ma bucur de modelele primite si odata ce vremea se va incalzi o sa le scot la purtat.

Voi purtati sosete scurte cu model? Ati comandat de pe Sosetaria?

2 Comments on "Sosete scurte cu model -Sosetaria"

  1. Sunt foarte frumoase ,îmi plac.

  2. ce multe perechi ai, sa le folosesti sanatoasa! ma bate gandul sa iau si eu:*

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord