Videochatul, un job de viitor

Atunci cand vorbim de videochat, multe persoane se gandesc la altceva, dar daca faceti o cautare pe Google, veti vedea ca ”Videochat-ul este comunicarea in timp real intre 2 sau mai multe persoane care folosesc dispozitive electronice diverse (calculator, laptop, tableta, smartphone, smart TV, etc) prin imagini video, audio si/sau text“. Videochat-ul este o metoda de socializare folosita intre persoanele care se afla la distanta, care nu implica contact direct.

Videochat-ul in Romania a inceput sa i-a amploare in 2000, dar pe atunci nu era legal. In 2010 au inceput sa apara tot felul de firme specializate care cautau fete, modele carora sa le placa ceea ce practica. 

Videochatul, un job de viitor

La un studio de videochat, mediul de lucru este placut, atmosfera este relaxata si echipa unita. Asadar, acest job poate fi potrivit pentru tinerele care ies de pe bancile facultati, si nu numai, ai timp liber, castiguri substantiale, program flexibil, posibilitatea de a-ti face un viitor.

De ce este un job de viitor?

Omul este o fire care uraste sa fie singura si de aceia doreste sa comunice cu cat mai multe persoane. Nevoia de a cunoaste persoane noi, de a nu se simti singur si de a comunica, ii multumesc pe cei care le plac videochatul. Mediul online a crescut foarte mult si a facut tot mai multe persoane sa fie prezente in aceasta sfera.

In felul acesta, comunicarea este imbunatatita iar persoanele pot lua legatura una cu alta, indiferent de locul in care se afla. Tot ce trebuie este o conexiune buna la Internet, caci distanta nu va mai fi o problema.

Calitati de care ai nevoie sa devii model

 • Sa fii feminina si creativa,
 • Sa stii o limba straina,
 • Sa fii o persoana serioasa,
 • Sa ai o prezenta fizica placuta,
 • Sa fii provocatoare,
 • Sa fii comunicativa si deschisa la minte.

La Art Studio poti deveni model de videochat, iar castigurile vor depasi lunar 1500$. Modelele de succes de la Art Studio au incasat si sume de pana la 20 000 $ pe luna si chiar mai mult. Succesul depinde doar de tine. Daca iti doresti o masina , un apartament, buze voluptoase sau un piept de invidat numai sta prea mult pe ganduri si angajeaza-te la acest studio de videochat Bucuresti.

Art Studio iti ofera cele mai avantajoase conditii de lucru in videochat. Vei beneficia de tehnologie de ultima generatie si decoruri luxoase, costume unice si suport permanent din partea specialistilor. Daca intampinati probleme, totul se poate rezolva.

Alege cel mai bun studio de videochat, indeplineste-ti toate visurile si obiectivele. Sigur nu vei regreta.

 

3 Comments on "Videochatul, un job de viitor"

 1. Valeria Chertes | 5 decembrie 2018 at 19:23 | Răspunde

  Prefer să câștig banii prin alte metode.

 2. Chiar este un job de viitor. Cand m-am apucat de videochat oamenii aveau o parere negativa despre domeniu, dar dupa ce le-am explicat au devenit mai intelegatori si mai deschisi. De curand s-a apucat si o prietena de videochat si acum ne pregatim sa plecam in vacanta impreuna.

 3. Videochatul chiar este un job de viitor. Lucrez intr-un studio profesionist unde toata echipa este tanara, primesc ajutor de fiecare data cand am nevoie si intotdeauna am fost incurajata sa imi doresc mai mult. De cand lucrez ca model online mi-am imbunatatit cunostintele de limba engleza si astfel am ajuns sa castig mai multi bani.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord