Bluza Dresslily -OOTD

Buna dragilor,

In luna decembrie am fost contactata de cei de la Dresslily si mi-au oferit un voucher de 20$. E putin, dar tinand cont ca iti poti alege ceva de pe site e bine. In acestia 20$ a fost inclus si transportul. Tare mult am mai rasfoit site-ul si intr-un final am ramas la aceasta bluza, care de fapt trebuia sa fie lasata pe umeri. Dar nu o pot purta asa, probabil trebuia o marime mai mare, dar bluza in rest e ok.

Bluza Dresslily -OOTD

Am purtat bluza de la Dresslily in zilele mai calduroase, inainte de Revelion, insa in aceasta perioada geroasa nu prea merge deoarece e subtirica. E o bluza lunguta, din bumbac si moale. Am gasit-o la pretul de 16$, iar nuantele ei pot fi diferite(gri, kaki, negru).

Cu toate ca imi doream sa o pot purta lasata pe umerii, acesta e singurul minus in rest e ok. Comanda a venit destul de repede nici nu ma asteptam, iar postarul a livrat-o si acasa. De Dresslily cred ca stiti majoritatea dintre voi, este un magazin online cu multe produse acceptabile la pret. Unele dintre ele pot ajunge la posta locala, iar altele la vamala unde trebuie dovezi.

Bluza poate fi purtata mai mult primavara si toamna. E o culoare placuta care nu se decoloreaza la spalare. Se poate purta cu jeansi, colanti sau cum doriti, insa eu prefer jeansi. Per ansamblu sunt multumita de aceasta bluza si cu toate acestea o voi purta asa.

Veti avea 20% reducere daca folositi codul DRESSTODL.

Voi ati comandat de pe Dresslily? Cum vi se par produsele?

 

1 Comment on "Bluza Dresslily -OOTD"

  1. Valeria Chertes | 15 ianuarie 2019 at 19:32 | Răspunde

    Foarte draguta bluzica si imi place culoarea.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord