Bonilash – ser pentru sprancene

Daca cele doua produse testate de la PR Avenue (Feminohelp si Mascara med), nu m-au dezamagit, serul pentru sprancene Bonilash nici atat. Probabil ati mai auzit de el, dar nu l-ati cumparat din diferite motive, dar sincer va spun ca isi merita bani. Chiar daca are doar 3 ml, e un produs de calitate si pe mine nu m-a dezamagit.

Bonilash

Dupa cum bine stiti, sprancenele reprezinta rama fetei. Sprancenele trebuie sa se potriveasca cu forma fetei si de multe ori ne confruntam cu diferite probleme precum ca sunt prea subtiri, multe goluri sau o forma care nu ne avantajeaza. Problema cu sprancenele o am si eu, de multe ori consider ca am o forma ce nu ma reprezinta, iar alte persoane le au mult mai frumoase. Dar cu ajutorul acest ser sprancele mele sunt mai ok.

Substanta activa ce sta la baza acestui ser se numeste bimatoprost si este responasbil de cresterea si indesirea sprancenelor, a fortificarii si a sanatatii lor, precum si asupra intensitatii culorii naturale a sprancenelor.  Complexul natural din 11 plante imbunatateste circulatia sanguina, reducand caderea parului si stimuland cresterea acestuia. Cu o textura placuta si lejera, serul Bonilash se distribuie usor pe piele si are o absorbtie adecvata.

Am folosit acest ser, doar seara dupa demachiere si am aplicat pe zona care necesita indesire. Desi are doar 3 ml si un pret destul de piperat, din punctul meu de vedere, este foarte bun si isi merita banii.  Acesta se poate gasi in farmacii sau online.

Am 4 saptamani de cand testez acest ser si se vede deja diferenta. Desi am o forma destul de subtire la sprancene si multe goluri, insa rezultatul se poate observa din poze.

Voi cele care ati folosit acest produs, ce parere aveti de Bonilash?

 

10 Comments on "Bonilash – ser pentru sprancene"

 1. Valeria Chertes | 7 ianuarie 2019 at 14:11 | Răspunde

  Sunt foarte bune produsele Bonilash.

 2. A doua oara in 3 zile cand vad gânduri bune despre acest produs. Clar trebuie sa incerc

 3. Se vede o diferenta☺

 4. Neaparat il incerc si eu pentru ca s-au cam rarit in ultimul timp.

 5. Sprâncenele mele sunt dese. N-am avut niciodată probleme cu ele. Dacă aș folosi bonilash, m-ar spânzura cosmeticiana! În altă ordine de idei, am înțeles că produsul este eficient.

 6. si eu folosesc acest ser si imi place cum se comporta! chiar merita cumparat!

 7. Eu sunt foarte curioasa sa incerc acest produs.

 8. Si mie imi plac efectele serului asta. Chiar au inceput sa se indeseasca sprancenele.

 9. Stiam de Bonilash pentru gene. Nu stiam ca au o varianta si pentru sprâncene. 🙂

 10. Nu am folosit produse Bonilash. Din fericire, nu am probleme cu sprancenele😁

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord