Diverse produse – Xlear

In cadrul evenimentului GBS4, am primit produse de la diferite branduri de care nici macar nu auzisem. Exact ca si in acest caz, in care produsele Xlear sunt pentru prima data cand le folosesc, dar care nu tot ce am primit e si pe placul meu. Am inceput sa folosesc aceste produse de cateva zile si acum o sa va spun despre ele.

Xlear

Xlear este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanti producatori de produse pe baza de xylitol. Sunt produse naturale, menite sa imbunatateasca sanatatea datorita beneficiilor xylitolului asupra sanatatii. Acestea sunt sigure, nu creeaza dependenta, sunt naturale si au gust bun. Pot fi incercate atat de adulti cat si de copii.

Xlear a fost infiintat in iunie 2000 lansand primul produs spray-ul nazal Xlear Nasal Spray. Din acel moment, Xlear a ajuns sa fie recunoscuta ca un lider in industria de fabricatie si de distributie de produse naturale de inalta calitate pe baza de xylitol.

 

Diverse produse Xlear

Am primit, dupa cum observati, o folie de guma de mestecat din gama Spry, un decongestionant nazal Xlear si pasta de dinti Spry. Probabil ati mai auzit de ele si ati citit diferite pareri, insa pentru mine guma de mestecat din gama Spry nu a fost pe gustul meu. Aceasta guma de mestecat este indulcita cu xylitol – un indulcitor natural. Xylitolul nu permite bacteriilor sa adere la dinti si nici la gingii.

Aroma naturala de scortisoara din ulei de scortisoara ofera un amestec irezistibil de cald si dulce, pentru unele persoane, insa pentru mine aceste gume nu a fost pe placul meu. Am incercat doar una si imediat am lasat-o jos, dupa parerea mea aceste gume sunt potrivite acelor persoane ce consuma tutun.

Pasta de dinti are o aroma naturala de menta, racoreste intreaga gura in timp ce o curata. Are o aroma racoritoare , ce improspateaza respiratia si mentine gura sanatoasa si curata. Iar picaturile nazale Xlear – solutie cu xylitol, reduce inflamatia mucoasei si decongestioneza caile nazale in mod natural. Formula naturala fara medicamente este sigura si usor de folosit ori de cate ori este nevoie pentru curatarea sinusurilor si a pasajelor nazale.

Ati folosit vreun produs de la Xlear?

1 Comment on "Diverse produse – Xlear"

  1. Valeria Chertes | 18 ianuarie 2019 at 21:48 | Răspunde

    Am auzit de aceste produse dar nu am avut pana acum.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord