Fotografia digitala modulul 9

Am inceput cursul de fotografie digitala de la Eurocor, anul trecut insa de atunci am invatat multe lucruri ce tin de fotografie si cum sa ai fotografii cat mai reusite. Ca sa poti progresa trebuie sa detii un aparat foto digital si sa iti placa ceea ce faci.

Am fost intrebata de cineva daca poate sa faca cursul de fotografie fara sa detina un aparat foto. Nu stiu ce sa va spun, dar ca sa faci practica sa lucrezi in acelasi timp pe aparat este una, ca sa citesti si notiunile sa ramana acolo e alta. Daca iti doresti sa inveti fotografia si stiu ca pentru unii este o pasiune, trebuie sa aveti ambele lucruri.

Fotografia digitala modulul 9

In luna decembrie am primit cursul de fotografie, inainte de Craciun dar fiind acea perioada aglomerata nu am reusit sa studiez. Dar dupa sarbatori, am pus mana pe carte. Asadar in lectia 17,  veti invata despre fotografierea unui peisaj, veti invata sa lucrati cu planurile(plan apropiat, median si indepartat).

Atunci cand aveti de fotografiat un peisaj si aici este vorba de natura, munte, mare etc trebuie sa luati aparatul(daca intentionati sa va ocupati serios de fotografie va este necesar un aparat reflex), trepiedul, obiectivele. O sa gasiti particularitatile de fotografiere a apei.

In lectia 18 o sa invatati tehnica unei fotografii de arhitectura si de interior. O sa invatati sa alegeti locul potrivit , care este cea mai potrivita alegere a luminii, veti intelege de ce este important sa fiti atenti la toate detaliile si multe altele. La sfarsitul fiecarui modul gasiti si un dictionar de specialitate, adica cu termeni noi care i-am intalnit in lectii.

Voi continua sa studiez si celelalte module si la final sper sa pot primi diploma.

Ce curs de la Eurocor ati dori sa studiati? Va place acest curs de fotografie?

1 Comment on "Fotografia digitala modulul 9"

  1. Valeria Chertes | 22 ianuarie 2019 at 12:41 | Răspunde

    Spor la invatat, imi place acest curs.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord