La Casuta cu flori gasiti multe aranjamente

La GBS4 – din decembrie, am primit si un decor foarte frumos  de la Casuta cu flori, din Galati. Sincer, m-am bucurat foarte mult, dar odata ce am ajuns acasa baiatul a fost mai incantat ca mine, caci din prima i-a si rupt un ”globulet”. Am reusit sa folosesc aceasta rama la poze si cred ca ati observat acest lucru.

Casuta cu flori

Casuta cu flori este o florarie din Galati, care ne-a sponsorizat la acest eveniment. De la o simpla florarie, au inceput sa creeze diferite aranjamente, cele mai frumoase buchete, cele mai deosebite lumanari  intr-un cuvant fac arta din flori si care doresc sa aduca zambetul pe buze tuturor persoanelor care-i trec pragul. E o florarie recent deschisa care stie sa imbine utilul cu placutul.

Tabloul primit la eveniment este o rama foto peste care a aplicat un bradut, cu ”globulete” acestea au fost in diferite culori. Eu am primit cu mov si roz, alte fete au primit pe galben, portocaliu etc. Insa eu l-am folosit la majoritatea pozelor si sper sa il am cat mai mult timp.

Asadar, daca locuiti in Galati sau puteti sa ajungeti in acest oras si va plac florile, sau aranjamentele de la Casuta cu flori nu ezitati sa le treceti pragul. Sigur nu veti regreta.

 

1 Comment on "La Casuta cu flori gasiti multe aranjamente"

  1. Valeria Chertes | 28 ianuarie 2019 at 14:17 | Răspunde

    Este foarte frumos acest aranjament.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord