Prima mea carte despre numere Montessori, cu multe autocolante minunate

De la editura Meteor Press am primit cartea, Prima mea carte despre numere Montessori, cu multe autocolante minunate ,destinata copiilor cu varsta cuprinsa intre 4-6 ani. Desi copilul meu nu are 4 ani, ii place cartea si mai ales ca sunt diferite exercitii, cu autocolante, poate colora, decupa si ma bucur ca face parte din categoria Montessori.

Prima mea carte despre numere Montessori

In primele doua pagini din carte veti gasi multe argumente despre ce inseamna metoda Montessori si despre felul in care putem indemna copilul sa invete.Desi multe persoane au auzit de aceasta metoda, insa putini stiu ”cu ce se mananca”.

” In pedagogia Montessori, cunoasterea este o experienta care trece prin simturi(pipait, vaz auz) si utilizeaza manevrarea libera a materialelor, fiind sustinuta de liberatatea alegeri si facand uz de experienta practica si experimentarea directa, in locul unei intelegeri conceptuale abstracte.”

Asadar, in carte sunt diferite exercitii ce necesita instrumente specifice creioanele, foarfeca, autocolantele sau pictura cu degetul. Alaturi de el, copilul va invata numerele de la 0 la 9, dar in mare cartea se bazeaza pe ilustratii si autocolante( acestea se afla la finalul cartii, 8 pagini de autocolante ce vor fi utilizate la exercitii), iar asta o face mai interesanta.

Unele ilustratii trebuie colorate, descopera numere pe paginile deja colorate sau va trebui sa decupeze unele pagini, atata timp cat in carte sunt toate indicatiile pentru efectuarea acestei operatiuni. Poate unele lucruri i se vor parea noi, de exemplu imagini cu sateliti si planete iar acesta este un moment bun sa invete. Mai gasiti, de asemenea de desluit puzzel-uri, de gatit tort, de construit un zgarie-nori si multele altele.

Noua ne place cartea si o recomand cu drag tuturor.

Cartea poate fi gasita la Meteor Press.

2 Comments on "Prima mea carte despre numere Montessori, cu multe autocolante minunate"

  1. Valeria Chertes | 16 ianuarie 2019 at 12:26 | Răspunde

    Foarte interesanta pentru copii.

  2. Copiilor le plac aceste carti.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord