Primul meu abecedar – Montessori

In luna decembrie am primit de la Libmag, cartea Primul meu abecedar Montessori potrivita copiilor de la 3 la 6 ani. Consider ca, copilul poate invata de la o  varsta frageda majoritatea lucrurilor mai ales daca acestea ii plac si il atrag. Nu trebuie sa il fortam si sa faca ceva cu santaj, fiecare copil are propriul stil unul poate mai mult, altul mai putin.

Primul meu abecedar Montessori

Am observat, ca pe baietelul meu il atrag mult cartile si de aceea am ales aceasta carte care este tocmai potrivita pentru el. Desi nu are impliniti trei anisori, ii place sa rasfoiasca carticele, sa descopere diferite lucruri si sa rezolve problemele. Lucrez impreuna cu el, il ajut, ii explic si ii place.

Cartea, Primul meu abecedar este foarte bine structurata. Contine alfabetul, diferite activitati, cu niveluri de dificultate progresive, pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani. Cei mici  vor invata sa observe, sa construiasca, sa foloseasca elementele propuse la fiecare activitate si se pregatesc astfel pentru primele notiuni fundamentale.

Cartea are peste 100 de activitati de recunoastere si de invatare progresiva a literelor alfabetului, are pagini de desenat, imagini de colorat si decupat… Este o carte brosata, ce contine 112 pagini si care poate fi achizitionata atat de pe Libmag,  cat si de pe Emag.

Voi ce carticele le mai cumparati copiilor, cu o varsta asa mica?

 

2 Comments on "Primul meu abecedar – Montessori"

  1. Arată bine în interior❤

  2. Valeria Chertes | 4 ianuarie 2019 at 00:17 | Răspunde

    O carticica drăguță,utila pentru copii.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord