Sampon Tresemme Diamante – review

In ultima perioada am avut primite multe feluri de sampoane. Am folosit unele pe o perioada mai indelungata, altele dupa doar cateva utilizari mi-am dat seama ca nu se potrivesc tipului meu de par, de la altele faceam matreata, mi se ingrasa repede parul si imi doream sa scap de problema caderii parului. Dupa folosirea unui sampon pe o perioada mai lunga parul meu se obisnuia cu acesta si iarasi apareau problemele.

Sampon Tresemme Diamante 

Cu brandul Triodeluxe am mai lucrat si in trecut, am avut samponul cu cola, cel cu keratina, gelul de dus si multe alte produse de la Anian sau Tresemme. Am fost multumita de toate produsele, cat si de acest sampon cu diamante.

Am primit de la Triodeluxe, acest sampon cu diamante in luna decembrie dar l-am folosit de vreo cateva ori pana acum si am revenit cu impresii. Acest sampon are o cantitate foarte generoasa, de 675 de ml, sistemul de dozaj e foarte interesant si totul la numai 40lei. Formula sa cu un complex renovator, intareste stratul protector natural al parului, reface parul, il protejeaza si previne deteriorarea parului.

Dupa numai cinci utilizari parul meu este mai puternic, mai usor de pieptanat si mai sanatos. Textura samponului este cremoasa, are un miros foarte placut si face multa spuma. Dupa utilizarea acestuia, parul arata bine, e stralucitor si pare sanatos. Apreciez faptul ca imi lasa firele moi de la radacina pana la varfuri, ca imi pare foarte bland, nu imi lasa senzatia de prurit la nivelul scalpului.

Cu siguranta cand il voi termina, desi gramajul este mare si ajunge o cantitate mica de produs, il voi recumpara caci imi place foarte mult. Sper sa ma impac bine cu acest produs pana la sfarsit.

Ati folosit pana acum acest sampon cu diamante? Dar din gama Tresemme?

1 Comment on "Sampon Tresemme Diamante – review"

  1. As fi interesata sa vad cum este acest produs.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord