Vesti bune despre noul S10 Plus

De cand am auzit stirea oficiala despre noul Samsung, am cautat neincetat raspunsuri si statement-uri oficiale legate de lansarea Samsung Galaxy S10 Plus. Din nefericire, nu se stie nimic concret despre cand va aparea telefonul in magazinele romanesti, insa am gasit alte lucruri, care mi s-au parut interesante.

De exemplu, magazinul online ContaktShop.ro comercializeaza deja o gama de huse Samsung Galaxy S10 Plus la preturi chiar foarte bune. Chiar daca modelul Galaxy S10 Plus nu a fost confirmat pentru lansare ContaktShop a luat initiativa de a aduce huse S10 Plus in premiera in magazinul lor.

Dupa ce am inspectat husa cu atentie, am decis sa cumpar si eu modelul silicon slim Samsung Galaxy S10 Plus de la producatorul Contakt.

Aceasta husa este transparenta, ceea ce permite vizualizarea designului original al telefonului. Suprafata mata impiedica ca urmele de amprenta sa ramana pe husa si sa actioneaza impotriva suprafetelor alunecoase.

Acesta husa este fabricata din material TPU, ideal pentru fabricarea huselor si a altor accesorii gsm, deoarece se poate plia cu usurinta pentru a fi montata pe telefon si este usor de intrtinut. Husa are o textura mata si placuta la atingere, o caracteristica foarte utila mai ales daca nu vrei ca telefonul sa iti alunece de pe suprafete inclinate.

Tastele de volum sunt acoperite de acelasi material TPU pentru a oferi un plus de protectie telefonului, iar decupajele sunt facute pentru a  evidentia intrarile usb. 

Magazinul mi-a lasat o impresie foarte buna despre produse si mai ales faptul ca au fost primii in a lua initiativa de a aduce accesorii gsm in premiera pentru S10 Plus ce va aparea in cateva luni. Chiar daca nu sunt in posesia noului S10 Plus inca, faptul ca am cumparat husa reprezinta un avantaj, deoarece atunci cand voi cumpara smartphone-ul pot sa il echipez deja cu protectie. Avand in vedere pretul, nu tocmai accesibil pentru toti, al acestui telefon ce va aparea curand, este indicat sa investesti intr-o husa de protectie corespunzatoare. Pe langa accesoriile pentru Samsung, ContaktShop detine si alte accesorii folositoare pentru multe brand-uri de telefoane si produse utile pentru acestea.

ContaktShop mi-a lasat o impresie foarte buna, deoarece husa a ajuns destul de rapid in posesia mea, iar materialul folosit la fabricarea husei silicon slim este destul de rezistent si placut la atingere.

Achizitionarea unei huse de telefon reprezita investitia cea mai buna, mai ales atunci cand detii un smartphone foarte scump. Trebuie sa fii mereu atent sa nu il scapi din mana sau sa nu cada. Insa, husa de protectie poate sa impiedice ca orice urma de lovitura sa apara pe telefon, iar daca altcineva atinge telefonul, aceasta poate sa tina microbii la distanta. Pentru cei care vor sa se fie printre primii care intra in contact cu noutatile despre Galaxy S10 Plus, atunci le recomand cu incredere magazinul ContaktShop.ro pentru a face o decizie inteleapta

Be the first to comment on "Vesti bune despre noul S10 Plus"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord