5 motive pentru care sa alegi o trupa de cover ca formatie nunta

Daca impreuna cu partenerul ai stabilit data zilei in care va veti uni destinele si veti deveni o familie, atunci cu siguranta ca ai pe cap o groaza de lucruri pe care trebuie sa le rezolvi si cu cat se apropie ziua nuntii, cu atat ai impresia ca raman lucruri nerezolvate. Unul dintre aspectele de care trebuie sa te ocupi pentru nunta este muzica. Muzica este un detaliu esential pentru ca o nunta sa fie perfecta si tocmai de aceea trebuie sa alegi cu grija formatia care va canta la nunta ta. O alegere foarte inspirata ca formatie nunta poate fi o trupa de cover. Exista mai multe motive pentru care un cover band este o alegere ideala ca formatie nunta.

1. Interpretarea live a tuturor melodiilor

Daca alegi un cover band ca si formatie nunta atunci vei avea garantia ca toate melodiile pe care vei dansa la nunta ta vor fi cantate live si atmosfera creata va fi una perfecta pentru ca toata lumea sa simta ca se distreaza.

2. Repertoriu foarte diversificat

O trupa de cover are un repertoriu muzical extrem de diversificat si astfel vei putea stabili cu acea formatie nunta un program muzical in care sa fie incluse melodii din diverse genuri muzicale astfel incat orice invitat sa se simta atras pe ringul de dans.

3. Spectacole de lumini

Pe langa spectacolul muzical in sine oferit de o trupa de cover la o nunta, o astfel de formatie nunta iti va oferi si spectacole de lumini electrizante care vor face ca intreaga atmosfera sa fie una fenomenala. Ringul de dans va fi cel mai atractiv loc pentru mai toti invitatii.

4. Surprize pentru invitati

Daca optezi pentru o trupa de cover ca si formatie nunta, invitatii tai se vor bucura de surpriza de a putea face dedicatii pentru miri. Astfel, invitatii vor simti ca si preferintele lor muzicale sunt ascultate la nunta ta si vor putea dansa inclusiv pe melodiile lor preferate, dar de asemenea vor putea face dedicatii muzicale.

5. Atmosfera unica creata

Faptul de a avea muzica live la nunta ta nu asigura doar o atmosfera care sa atraga lumea pe ringul de dans. Pe langa muzica live, o trupa de cover poate antrena toti invitatii prin coregrafiile, efectele si luminile de scena care insotesc melodiile, iar toate acestea vor crea o atmosfera cu adevarat unica.

Daca inca nu te-ai decis asupra formatiei care sa cante la nunta ta, atunci gandeste-te serios sa alegi un cover band. Vei avea o nunta de neuitat!

Be the first to comment on "5 motive pentru care sa alegi o trupa de cover ca formatie nunta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord