Curs fotografia digitala modul 10

Cred ca ati observat ca in luna februarie, am sarit peste acest articol, dar din cauza faptului ca am avut laptopul stricat nu prea am mai fost asa activa si am ramas si in urma cateva articole. Incerc sa revin la normal si sa fiu cat mai mult activa. Insa modulul 10, din cursul de fotografie digitala este tare interesant si cu cat il parcurgeti mai mult, cu atat notiunile vor fi mult mai utile.

Curs fotografie modul 10

In lectia 19, veti invata de fotografierea unor competitii sportive si a subiectelor aflate in miscare. Acest curs a fost dezvoltat in colaborare cu un fotograf. Ce echipamente sunt necesare unei astfel de sedinte foto, ce tehnica trebuie folosita. De aceea in fiecare fotografie trebuie redat atat evenimentul cat si  sensul emotional.

In lectia 20  o sa invatati fotografia subacvatica. Chiar daca eu personal nu o sa folosesc aceasta metoda, insa pentru cei pasionati, cei care iubesc inotul si cei care vor poze wow, e bine sa stie cat mai multe notiuni. Solutia cea mai potrivita pentru fotografia sub apa este aparatul amfibie care va permit sa realizati fotografii acceptabile, dar puteti fotografia si cu un aparat cunoscut folosit un acvabox (o carcasa speciala).

Veti gasi si cateva sfaturi la finalul acestei lectii. Tehnici de siguranta, pregatirea tehnici si ce sa faceti in cazul in care se prelinge apa in carcasa. Daca stiti sa inotati destul de bine si va doriti poze nemaipomenite, trebuie sa fiti foarte atenti caci pot aparea lucruri neprevazute.

In concluzie, daca doriti sa realizati fotografii in diferite ipostaze si faceti orice pentru fotografie, trebuie sa parcurgeti acest modul de la Eurocor. Mie personal mi s-a parut tare interesant si chiar recomand.

Be the first to comment on "Curs fotografia digitala modul 10"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord