Imbraca-te sa arati de milioane

Hainele pe care le purtam pot sa spuna multe despre noi. In unele situatii pot sa ne recomande pentru un job mai bun sau sa ne scoata la lumina dintr-o situatie dificila.

Insa, nu conteaza doar brand-ul pe care il porti, ci si cum asortezi hainele. Am vazut foarte multi oameni bogati cu haine de firma, dar care nu stiu sa le asorteze. Din fericire, am un simt innascut pentru moda si stiu cum sa asortez o tinuta de fiecare data. Chiar daca nu cumpar de fiecare data haine de firma sau foarte scumpe, stiu cum sa ma imbrac ca sa arat de milioane.

Descoperind site-ul Answear.ro, mi-a fost si mai usor sa aleg haine de calitate dar si alte obiecte. Atentia mi-a fost atrasa mai ales o pereche de pantofi negri adecvati pentru ocaziile speciale.

Pantofii sunt cireasa de pe tort atunci cand vine vorba de vestimentatia corespunzatoare, deoarece nu conteaza doar pantalonii sau rochia, ci si pantofii. De preferat, la birou port pantofi cu toc mediu, pana in 9 cm, iar culoarea pantofului sa fie cat mai inchisa.

De asemenea, si gama de camasi de pe Answear este la fel de buna, deoarece ofera diversitate, ceea ce permite cumparatorului sa faca alegerea potrivita. Magazinul Answear.ro detine cele mai frumoase camasi barbatesti si de dama, la preturi foarte acceptabile. Spre deosebire de camasile banale din comert, Answear.ro detine colectii pentru fiecare sezon, de la producatori de renume.

1 Comment on "Imbraca-te sa arati de milioane"

  1. Valeria Chertes | 28 martie 2019 at 21:58 | Răspunde

    Mulțumim pentru recomandare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord