Lansare magazin Confident

Pe 7 martie, ora 18:30 bloggeritele din judetele Galati-Braila au fost prezente la deschiderea magazinului Confident din Braila. Ma bucur ca am reusit sa fiu prezenta si de aceia as vrea sa va spun mai multe despre acest concept store care tocmai s-a deschis.

Ce este Confident?

Confident este un magazin de haine, in care puteti vedea si cumpara creatiile a 30 de designeri romani talentati, produse realizate in serii limitate sau chiar creatii unicat. Pe 7 martie au fost prezente doar persoanele cu invitatie, iar pe data de 9 martie s-a deschis oficial magazinul. Acest magazin se adreseaza femeilor cu venituri mari si medii, care iubesc moda si care stiu ce vor.

La inagurarea magazinului au participat peste 130 de persoane. Am servit cate un pahar de sampanie si cate o degustare. A avut loc si o tombola, iar cei mai norocosi au castigat cate ceva, la plecare pentru fiecare dintre noi a avut cate o mica surpriza.

Magazinul se poate gasi in Braila, str Buzaului, nr 9 etj 2. 

Ce designeri regasim in Concept Store?

 Laura Ciobanu, Monarh Design, Izabela Mandoiu, Baden 11, Malluce, Editha Lupea, Studio Cabal, Maestoso, Gemelli, Lemnia, Fandacsia, Părinți Urbani, The Black Sheep. Loc de cinste au si designerii din plan local, printre care: Luna Morgaciova, Livia B, Florentina Giol.

In concluzie, ma bucur ca am participat la acest eveniment, ca am vazut atatea creatii, insa cele a Laurei Ciobanu m-au impresionat cel mai mult.

1 Comment on "Lansare magazin Confident"

  1. Valeria Chertes | 12 martie 2019 at 14:01 | Răspunde

    Și mie îmi place Laura Ciobanu foarte mult.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord