Loc de joaca pentru evenimente

S-a deschis sezonul nuntilor si al botezurilor, astfel ca ne pregatim din timp garderoba pentru toate evenimentele la care suntem invitati. Parintii, inca de pe acum cauta solutii pentru a-si lasa copiii cu bunicii, cu unchiul sau matusa, asfel incat sa nu ii ia cu ei la un eveniment la care vor trebui sa fie intr-o continua alerta, deoarece micii nazdravani se vor plictisi rapid si vor incepe sa alerge peste tot.

Daca te numeri printre cele enumerate mai sus, daca stii ce inseamna sa mergi cu copilul la o petrecere de nunta sau botez sau daca esti cel care urmeaza sa organizeze un astfel de eveniment, afla ca solutii exista ca cei mici sa nu se plictiseasca. De ce sa nu le creezi o zona speciala pentru ei, cu echipamente de joaca unde sa isi petreaca numeroasele ore pe care le veti sta la eveniment, fara sa se plictiseasca?

Iata ca aceasta varianta exista si vine de la echipa Waterboyz, care ofera clientilor sau, un loc de joaca pentru evenimente de tip nunta/botez, pachet complet ce cuprinde:

  • un gonflabil de aprox 10m2, 
  • leagan cu tobogan
  • piscina cu bile
  • masuta cu scaunele
  • masinute, triciclete, mingi
  • gardut colorat de imprejmuire si delimitare

 

In zona dedicată activitatilor copiii vor putea sa se joace cu toate echipamentele mai sus mentionate și cu siguranta se vor distra pe masura. Intreg spatiul de joaca dispune de un gardut colorat de imprejmuire si delimitare, ceea ce face ca aceasta zona destinata jocului sa fie una sigura pentru mers si pentru joaca, astfel incat parintii sa nu stea cu stresul ca cei mici pot pati ceva, putand astfel sa se bucure de petrecerea in sine.

Copiii sunt nazdravani din fire si se plictisesc repede, si desi sunt dragalasi, nu toata lume are rabdarea necesara de a privi zeci de copii alergand cat este sala de mare sau curtea, daca evenimentul este unul in aer liber. Si nici un parinte nu doreste sa se simta stanjenit ca tocmai copilul sau este acela are deranjeaza, desi nu o face cu intentie. Toti am trecut prin asta si stim cum e. iar ei nu au nici cea mai mica idee ca ceea ce fac nu este chiar pe placul tuturor. Copiii fac ce stiu ei mai bine, se joaca.

De aceea, varianta mai sus mentionata, un loc de joaca pentru evenimente de tip nunta/botez, este ocazia perfecta de a impaca pe toata lumea. Parintii nu se vor simti stanjeniti de faptul ca copilul sau nu are stare, ei se vor putea bucura de petrecere fara a se ridica din 5 in 5 minute sa alerge dupa cel mic prin sala, invitatii nu vor fi deranjati, iar copiii se vor distra de minune ore intregi. Ganditi-va doar la incantarea de pe fata lor cand vor vedea acel leagan cu tobogan, masinutele, tricicletele sau piscina cu bile, daca evenimentul o permite. Sa alerge printre mese va fi ultima lor grija.

1 Comment on "Loc de joaca pentru evenimente"

  1. Valeria Chertes | 28 martie 2019 at 22:04 | Răspunde

    Foarte frumos articol.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord