Alege scaunul potrivit si jucarii complementare

Transportarea copilului cu masina trebuie facuta exclusiv in cele mai bune scaune auto pentru copii, corespunzator echipate si instalate. Indiferent ca alegi sa achizitionezi scaunul inainte sau dupa nasterea celui mic, trebuie sa ii acorzi atentie maxima. Suntem siguri ca si pentru tine, la fel ca si pentru noi, siguranta celui mic este cea mai importanta.

Pe langa siguranta, in timpul calatoriilor cel mic trebuie sa aiba o pozitie corecta, comoda si chiar sa aiba posibilitatea sa manance, sa se hidrateze, dar si sa se joace. Pentru a-i oferi toate acestea, trebuie sa alegi un scaun auto de calitate superioara, accesorii potrivite pentru acesta si foarte important, jucarii. Jucariile si obiectele care ii ocupa timpul si ii distrag atentia celui mic, fac ca drumurile cu masina sa fie relaxante si in acelasi timp, distractive.

In ceea ce priveste scaunul auto, recomandarea noastra de astazi este Scaun auto Britax – Romer Multi-Tech III pe care il gasesti in magazinul online al celor de la NolaKids.
Scaun auto Britax – Romer Multi-Tech III

Versatilul MULTI-TECH III permite o deplasare extinsa orientata cu spatele la sensul de mers de la 9 kg pana la 25 kg, si de asemenea, si cu fata la sensul de mers.

Scaunele orientate cu spatele la sensul de mers ofera cea mai buna protectie in cazul unei coliziuni frontale – cel mai frecvent tip de accident pe sosea. Intr-o coliziune frontala cu un scaun orientat cu spatele la sensul de mers, fortele de lovire sunt indreptate catre spatarul scaunului, in timp ce energia ramasa este imprastiata uniform pe cap, gat si corpul superior.

SICT-ul ofera o protectie superioara copilului in eventualitatea unei coliziuni laterale. Reduce fortele de impact prin minimizarea distantei dintre masina si scaunul auto si se deformeaza pentru a absorbi energia inainte de a ajunge la cel mic. Pentru a beneficia de protectie, regleaza pur si simplu SICT-ul pe partea laterala a scaunului de masina cel mai aproape de usa.

Dotat cu pernite toracice performante, scaunul auto Britax – Romer Multi-Tech III ofera confort si reduce miscarea copilului in caz de impact, distribuind uniform fortele pe umeri si piept. Tetiera scaunului este usor ajustabila astfel incat sa fie reglata corect atat cand copilul este asigurat cu centurile scaunului, cat si cu centura masinii. Tetiera si centura pot fi ajustate cu usurinta cu o mana pentru a se potrivi inaltimii copilului. Inainte de a instala scaunul in masina, verifica daca tetiera se afla in pozitia corecta – chiar deasupra umerilor copilului.

Britax-Romer sustine ca centura de siguranta in 5 puncte reprezinta cel mai sigur mod de a asigura copilul intr-un scaun de masina pentru ca va tine copilul in siguranta. In caz de coliziune, centura distribuie fortele impactului in 5 puncte, doua la umeri, doua la solduri si una in care centura se strange intre picioare. Acest lucru te ajuta sa iti protejezi copilul din toate directiile de impact.

Dupa ce alegi cele mai bune scaune auto pentru copii ai grija sa ii oferi celui mic si carti de colorat, zornaitoare, jucarii atasate de scaunul din fata lui si alte obiecte care sa il tina ocupat si sa il distreze pe parcursul calatoriilor.

1 Comment on "Alege scaunul potrivit si jucarii complementare"

  1. Valeria Chertes | 26 aprilie 2019 at 23:38 | Răspunde

    Mulțumim pentru recomandare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord