Descopera lumea incojuratoare – carte Montessori

Despre lumea inconjuratoare trebuie sa invatam de la varsta frageda. De aceia am ales o carte pentru baiat, cu numeroase activitati unele mai usoare altele mai dificile. Va descoperi mediul inconjurator, va invata sa se orienteze in spatiu si nu in ultimul rand activitati in functie de varsta.

Pe Libmag am gasit intotdeauna cartii pe placul meu, carti cu care copilul poate sa lucreze si din care sa invete lucruri noi. Cartea contine 96 de pagini si se poate achizitiona de pe Libmag la pretul de 32lei.

Descopera lumea inconjuratoare

Am primit cartea in urma cu cateva saptamani, am reusit sa o rasfoim, sa lucram pe ea si abia acum am reusit sa imi fac timp sa scriu despre carte. Pentru inceput va descoperi materialele si culorile. Apoi, prin diferite activitati, va incepe sa dobandeasca orientarea in timp si in spatiu.Va descoperi lumea si mediul inconjurator cu ajutorul cartonaselor cu animale, plante si cu ciclul vietii. La final, va putea sa si structureze gandirea prin intermediul activitatilor de triere, de observare vizuala, de manuire a formelor etc.

Pentru a putea realiza aceste activitati care reprezinta fundamentele si progresul pedagogiei Montessori, copilul va trebui sa foloseasca materialele propuse de la sfarsitul caietului: tiparele pentru a construi forme 3D , cartonasele despre perioade si anotimpuri, imaginile cu corpul omenesc; cartonasele cu animale si plante; cartonasele despre geografie; cartonasele despre emotii si senzatii. Odata decupate, toate materialele pot fi pastrate si refolosite oricand!

Cartea este potrivita copiilor cu varsta cuprinsa intre 3-6 ani. Desi la inceput mi s-a parut un pic cam grea pe parcurs, va veti acomoda si chiar se merita.

Voi ce carti le mai luati copiilor?

1 Comment on "Descopera lumea incojuratoare – carte Montessori"

  1. Valeria Chertes | 13 aprilie 2019 at 19:03 | Răspunde

    O carte foarte buna,educativa pentru copii.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord