Despre decongestionatele nazale Vapour Rub si lip gel-ul Cimmerin

Aceste decongestionate nazale nu ar trebui sa ne lipseasca din casa, caci sunt tare bune, din punctul meu de vedere dar depinde de la caz la caz. Atunci cand virozele si racelile isi fac de cap, se infunda si nasul iar asta este cea mai urata senzatie, dar bine ca intotdeauna sunt solutii si putem scapa.

Despre decongestionantele nazale de la Vapour Rub, am mai vorbit intr-un articol, ne-a placut, ne-a fost de folos si  le-am primit din nou. Aceste decongestionante contin un amestec de ulei de eucalipt, mentol si ulei de cimbru.

Despre decongestionantele nazale Vapour Rub si lip gel-ul Cimmerin

Acest produs este folosit de mult timp in ameliorarea nasucului infundat. Eu am primit Children’s Vapour Rub ce este destinat copiilor mai mari de 6 luni si  se poate utiliza si pentru copii mai mari sau chiar de catre adulti. Daca copilul este mai mic de 3 luni trebuie consultat medicul si nu administrat un produs asa dupa ureche. Am mai primit si Vapour Rub pentru adulti si lip gel-ulul Cimmerin.

Vapour Rub se poate gasi sub 3 forme si este disponibil in farmacii, online…
Bell’s Children Vapour Rub 3+
Bell’s Children Vapour Rub 6+
Vapour Rub pentru adulti

Cum se administreaza?

Acest unguent se aplica in cantitate mica pe piept, gat si spate de preferat seara, inainte de culcare. Nu aplicati din acest produs pe fata, nas, piele iritata sau alte zone ale corpului. Dupa ce aplicati din acest unguent aveti mare grija cu copilul sa nu se stearga cu mana pe la ochi sau gura, in astfel de cazuri trebuie clatit imediat cu apa rece din adundenta.

Lip gel-ul Cimmerin

Si Cimmerin -ul imi este un produs cunoscut. Randul trecut l-am folosit pana la ultima picatura si chiar am fost multumita de acest produs. Este un dermocosmetic bacteriostatic destinat pentru protectia si ingrijirea buzelor si colturile gurii. Continutul de vitamina B2, extract de alun si clorhexidin, se recomand in special pentru persoanele predispuse la: crapaturi la colturile gurii , craparea pielii buzelor , peeling, exfoliere si escoriatii a pielii buzelor.

E un flacon de 5 ml si se poate gasi atat online cat si in farmacii.

Ati folosit pana acum aceste produse? Cum vi s-au parut?

1 Comment on "Despre decongestionatele nazale Vapour Rub si lip gel-ul Cimmerin"

  1. Valeria Chertes | 13 aprilie 2019 at 19:05 | Răspunde

    Eu am folosit și am fost foarte mulțumită de ele.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord