Jocuri logice D-toys

Cei de la D-toys mi-au trimis un colet cu jocuri. Nu am stiut ceea ce primesc, a fost o surpriza, chiar o adevarata surpriza, ma asteptam sa fie ceva pentru baiat insa cand am deschis coletul au fost jocuri logice pentru copii mai mari, jocuri logice. Coletul a continut un puzzle 3D – IQ Games  Basic 14 si un joc de societate numit ”La misto”, ambele jocuri sunt create de Deico games. 

Ce jocuri logice am primit de la D-toys

Jocul 3D IQ games basic 14 este atat de interesant. Acesta este un joc de logica din gama Puzzle 3D IQ games unde poti face fata unor provocari bestiale! Cel pe care l-am primit eu, este ceva mai simplu, dar sunt modele mult mai complicate, care iti pot testa gandirea logica si capacitatea de concentrare.

Scopul acestui joc, este sa scoateti inelul rosu fara a taia sfoara, sau alta modalitate. Trebuie urmate cu atentie instructiunile primite, pentru a reusi rezolvarea acestui joc. Eu sincer, nu am avut rabdare dar cand voi fi putin mai libera voi incerca sa scot inelul rosu.  Cunosc multe persoane carora le plac astfel de jocuri si sa stiti ca pe D-toys puteti gasi multe tipuri de jocuri, la preturi diferite.

Jocul ”La Misto” mi s-a parut ceva mai atractiv, insa acest joc se poate juca intre 2 sau 4 jucatori.  Este un joc de strategie pentru jucatorii cu varsta de peste 18 ani.

Pachetul contine: 1 platforma de joc, ac din plastic, 88 carti de joc, 4 pioni, 1 zar, regulament de joc+ regulametul de joc.

Deico games este o firma specializata pe jocuri de logica, seturi de constructie fabricate din lemn, puzzel-uri pentru copii si adulti toate fiind fabricate in Romania. Jocul La Misto este primul joc de strategie pentru adulti. Jocul are caracter satiric si trebuie tratat a atare. Orice eventuala asemanare cu persoanele din lumea reala, este pura intamplare.

Atentie :  acest joc este interzis copiilor sub 3 ani. Produsul contine elemente mici, pericol de sufocare! Se recomanda supravegherea copilului de catre un adult in timpul jocului.

Ce jocuri va plac? Dar de D-toys ati auzit?

Be the first to comment on "Jocuri logice D-toys"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord