OOTD Trening negru Femmeluxe

Coletul de la Femmeluxe l-am primit de ceva timp, dar din cauza programului foarte incarcat nu am mai avut timp de nimic. De cateva luni, ma tot chinui sa plasez comenzi si in primul rand sa ajunga la mine, iata ca a fost cu noroc de aceasta data, chiar daca comanda nu a fost completa si asa ma bucur, decat deloc.

Dintr-o comanda de trei poduse, eu am intrat in posesia doar a doua dintre ele pe care vi le prezint in doua articole diferite. Astazi va arat treningul negru, pe care l-am pozat zilele trecute.

Trening negru Femmeluxe

Trening-uri nu prea am avut asa multe si chiar daca mi-am cumparat niciodata nu l-am purtat intreg. Nu prea sunt adepta sa le port asa intregi, mai bine il port separat. Pantaloni ii port cu tricou sau bluza spre exemplu si bluza in alte combinati, acum am facut o exceptie.

Am fost incantata de acest trening de cand l-am vazut, dar bluza nu am sa o port asa de des pe cat mi-as fi dorit. E scurta si ies toate cele la vedere, pantaloni sunt preferati mei si sunt cu talie inalta. Treningul e dintr-un material moale care imi place tare mult. Chiar daca nu am un corp wow sa pot purta ceea ce imi place, dar in unele cazuri fac excepti si chiar nu ma intereseaza de ce vorbeste lumea. Port ceea ce imi place.

Femmeluxe

Femmeluxe este un magazin online din Anglia. Dupa cum stiti pana acum primeam haine din China, acum chiar a fost ceva nou. Site-ul este bine definite, gasiti produse pe placul vostru si marimea dorita. Comanda mea a fost expediata in doar cateva zile de cand am plasat-o si a ajuns la posta locala.

Ce parere aveti de acest trening? Ati auzit de Femmeluxe?

 

Be the first to comment on "OOTD Trening negru Femmeluxe"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord