Ce trebuie sa stii despre dezumidificatorul electric

Am vorbit acum ceva timp despre umidificatorul Kidsco, insa sunt multe locuinte ce au probleme cu apa iar pentru aceasta problema sunt o multime de aparate ce te ajuta sa scapi de aceasta problema. Dezumidificatorul este un  aparat ce are capacitatea de a regla cantitatea de apa pe care o putem regasi intr-o camera. In functie de problemele fiecaruia putem opta pentru un dezumidificator casnic sau pentru un dezumidificator profesional care sa ne ajute sa avem parte de atmosfera mult dorita.

Cum poti indentifica cresterea umiditatii?

  1. peretii se deterioreaza rapid
  2. apare mucegai sau igrasie
  3. aerul devine irespirabil
  4. disconfort climatic

Ce trebuie sa stii despre dezumidificatorul electric

Atunci cand doresti sa achizitionezi cel mai bun dezumidificator trebuie sa stii cati metri patrati are incaperea, conteaza si procentul de umezeala care este de obicei in camera respectiva. Degeaba achizitionam un aparat de calitate daca puterea lui este prea mica pentru a acoperi o incapere mare.

Asadar, ar fi de preferat sa achizitionam un aparat cu o suprafata un pic mai mare decat cea initiala, pentru a fi sigur ca dezumidificatorul electric cumparat este eficient. Pe langa acest lucru ne mai gandim si la factura, dar in general un dezumidificator consuma cateva sute de kw, dar este indicat sa achizitionam cu timer sau un higrometru incorporat. Pe langa aceste doua variante de a economisi energia electrica poti de asemenea cumpara un dezumidificator care are trepte de putere.

Dezumidificatoare casnice recomandate

Daca doriti sa achizitionati un dezumidificator si nu stiti care ar fi cel mai ok, am venit in ajutorul vostru cu cateva sugestii.

1 Dezumidificator Trotec  TTK28E, 10l/zi, Debit 100mc/h, Pentru spatii de pana la 15mp, Higrostat reglabil, Functie auto-restart

Capacitatea de dezumidificare maxima 10 l/24h
Debit aer maxim: 100 m³/h
Recomandare marime incapere: 15 m²/37 m³
Domeniul de functionare (temperatura): 5 °C pana la 35 °C

 

 

 

2 Dezumidificator electric Rowenta Dry Compact 16L DH4216F0, 16 L, 3 nivele de umiditate, sistem de filtrare, functie pt uscarea hainelor, oprire automata, Alb

Recomandat pentru incaperi de pana la: 35 m³
Domeniul de lucru umiditate: 40% – 50% – 60%
Tensiune racord: 52 dB

 

 

 

Voi aveti probleme cu umiditatea? Pe http://practik.ro gasiti mai multe informatii despre dezumidificatoare si nu numai.

Be the first to comment on "Ce trebuie sa stii despre dezumidificatorul electric"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord