Spatii industriale de inchiriat in Timisoara

Esti in cautarea unui spatiu industrial in Timisoara si nu il gasesti? Nimic mai simplu eu iti vin in ajutor cu cateva locuri si sper sa fie dupa asteptarile tale. Nici nu vreau sa imi imaginez cat de greu este sa gasesti locul ideal, pentru depozitare, productie sau retail la un buget acceptabil. Conteaza pozitia, marfa, pretul etc.

 

Spatii industriale de inchiriat in Timisoara

Orasul Timisoara este bine dezvoltat, iar daca vrei sau ai de gand sa iti deschizi o afacere in aceasta zona trebuie in primul rand sa gasesti spatiul cu suprafata dorita, cu inaltimea ideala si dotarile necesare. Stiu pare destul de usor, dar este destul de greu sa gasesti ceea ce doresti. In unele spatii esti nevoit sa investesti si apoi sa iti deschizi afacerea. Pot lua ca exemplu fabrica de becuri, ca sa poti deschide o astfel de fabrica patronul a investit cativa mii de euro, pentru ca aceasta sa poata produce becuri led de calitate si vanzarile sa fie pe masura. 

Cum va spuneam mai sus, am gasit cateva spatii industriale unde va puteti baza si cred ca merita sa va deschideti afacerea. Acest spatiu este amplasat in partea de sud-vest a municipiului Timisoara, in zona industriala dezvoltata de-a lungul Caii Sagului (DN59), principala iesire/intrare din sudul Timisoarei. Proiectul se gaseste in proximitatea platformei comerciale Auchan – Praktiker Sagului. Are o suprafata de 6.035 si multe dotari precum: sistem de incalzire, luminatoare, rampa incarcare, birouri mezanin, paza 24/7 si multe altele.

Un alt spatiu care mi s-a parut ideal pentru a deschide o afacere, Timisoara Airport1, este amplasat in zona de nord-est a municipiului Timisoara, zona Giarmata. TAP 1 este un parc industrial modern, desfasurat pe 26 hectare, dezvoltat in perioada 2011-2017 cu peste 102.000 m2 de spatii industriale / logistice moderne.

Puteti gasi mai multe spatii industriale de inchiriat, eu v-am lasat doar doua exemple. Voi alegeti ceea ce aveti nevoie.

 

1 Comment on "Spatii industriale de inchiriat in Timisoara"

  1. Multumesc mult pentru informatie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord