Foloseste cele mai bune cuve plastic pentru a fi in permanenta organizat!

Prin intermediul lor poti depozita de la fructe si legume, pana la accesorii si articole pentru casa si gradina, lucruri personale, etc. Aceste cuve sunt ideale datorita volumului divers pe care il pot cuprinde cat si datorita modului usor de intretinere si al rezistentei in timp.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale momentului este sa stii sa fii o persoana organizata. Acest lucru cantareste foarte mult pentru timpul si pentru sarcinile la care te raportezi. Atunci cand esti o persoana organizata iti poti desfasuurata o serie de sarcini mult mai usor si sa-ti stbileste propriile limite, sa-ti organizezi insusi timpul dupa bunul plac si in functie de necesitati.

Organizarea poate fi un aspect extrem de important, atat din punct de vedere personal, cat si profesional.

Eu mereu am avut impresia ca a fi o persoana este un lucru gresit. De fapt, eu sunt cea care gresea in permanenta si care alegea sa vada o oarecare ordine a ei, in orice dezordine. Dar am ajuns in acel punct in care am putut observa ca mai mereu pierd timp si lucruri in toata aceasta dezordine si, acela a fost momentul in care am ajuns la concluzia ca este timpul sa fac o schimbare. Astfel mi-am propus sa caut modalitati care m-ar putea ajuta sa fiu o persoana organizata.

A fost si momentul in care am remarcat ca viata mea incepuse sa se transforme intr-un adevarat haos, atat la nivel personal, cat si profesional. Oriunde ma duceam, dezordinea era si ea prezenta. Si acest lucru nu face o impresie foarte buna mai ales daca faci parte dintr-un colectiv si/sau daca lurezi intr-un mediu profesional extrem de incarcat, unde organizarea este mai mult decat esentiala.

De aceea, organizarea se transforma intr-un tel extrem de important, care este indispensabil oricarui individ.

Trucuri si sfaturi care te vor ajuta sa fii o persoana mai organizata

Daca si tu vrei sa elimini dezordinea din viata ta, atunci ai gasit fi la timp acest material care iti va dezvalui fara margini cum poti face acest lucru. Se stie, primul pas este cel mai greu. Insa, odata ce capeti indemanare, vei observa ca nimic nu-I imposibill si ca nu-I deloc greu sa fii o persoana organizata.

Este bine ca la inceput sa te axezi pe o lista in care sa-ti treci absolut toate prioritatile, in ordinea importantei lor. Aceste liste ar trebui sa le ai pretutindeni la vedere. Astfel, poti apela la etichete autocolante, iti poti lipi listele pe dulapuri sau pe frigider, fie sa apelezi la tehnica cu magnetii. Daca acest lucru te deranjeaza din punct de vedere estetic sau remarci ca oricat incerci sa observi acele liste, tot ai deseori sentimentul ca uiti de ele, poti apela la tehnica moderna. Poti opta pentru un planner electroc sau pentru propriul dispozitiv mobil, pe care sa-l programezi sa-ti aminteasca o data sau de mai multe ori pe parcursul unei zile, care sunt acele responsabilitati pe care le ai de indeplinit.

Nu uita ca de fiecare data dupa ce ai bifat o sarcina, sa o stergi sau sa o tai de pe lista.

Nu uita insa sa concepi liste echiliibrate in timp si pe masura fortelor tale. Suprasolicitarea nu este nici ea o solutie, la fel cum poate fi nu doar dificil, ci si extenuant, sa imbini o serie de sarcini mult prea ample si dificile.

Pauzele sunt si ele extrem de importante. Nu ar trebui sa te abati de la ele, dar nici nu ar trebui sa le prelungesti mai mult decat este necesar. Iti poti imagina ca si acasa ai de facut o serie de lucru exact ca la serviciul pe care il ai unde, pauza este bine definita. Acest lucru este o greseala care se practica foarte des si din cauza careia multi ajung sa constientizeze la finalul unei zile, ca nu au reusit sa duca la bun sfarsit nici macar jumatate din lucrurile pe care si le-au propus. Asadar, respecta pauzele cu strictete, atat din punct de vedere al timpului, cat si al relaxarii pe care acestea ar trebui sa ti le ofere.

Si daca vrei ca totul sa-ti mearga struna, nu uita totodata sa-ti organizezi si lucrurile. Ori de cate ori folosesti un lucru alege sa-l pui la locul de unde l-ai luat pentru a fi sigur ca-l vei gasi instant si data viitoare. Dar ca sa poti fi atat de organizat trebuie inainte sa-ti faci timp ca din dezordine sa sortezi tot necesarul, sa renunti la absolut tot ceea ce este stricat sau inutil si sa le pui pe categorii, exact acolo unde trebuie. Pentru un volum mai mare de lucruri, indiferent de destinatia acestora, te poti folosi de cele mai bune cuve plastic, de dimensiunea potrivita. Aceste cuve sunt ideale si pentru bucatarie, pentru spatiul personal de lucru, ba chiar ele sunt foarte des utilizate si in industrie.

1 Comment on "Foloseste cele mai bune cuve plastic pentru a fi in permanenta organizat!"

  1. Foarte bun articolul, multumesc pentru sfaturi.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord