Apa de curatare Gamarde

Produsele Gamarde nu sunt o noutate pentru mine, am mai testat acum ceva timp si sunt tare bune. Apa de curatare am ales-o din multe alte produse, pentru pielea sensibila a baietelului. Pana in vara nu am avut probleme cu el, de atunci au inceput sa apara problemele…

Apa de curatare poate fi utilizata din prima zi de viata a bebelusului, aceasta este  conceputa pentru pielea sensibila a micutilor. Curata delicat fara a irita fata, corpul si funduletul. Reduce hipersensibilitatea pielii si o hidrateaza. Este un produs 100% natural, certificat Cosmebio.

Curata fata, corpul si funduletul bebelusului cu ajutorul unei dischete de bumbac. Nu necesita clatire. Nu ustura ochii. Aroma foarte placuta. Apa de curatare fara clatire pentru bebelusi Gamarde are pretul de 76 Lei iar plata se poate face in sistem ramburs, cu cardul sau prin transfer bancar. Termenul de livrare pentru Apa de curatare fara clatire pentru bebelusi Gamarde este intre 24 si 48 de ore de la data confirmarii comenzii.

In concluzie, eu sunt multumita de acest produs si vi-l recomand cu drag si voua. Flaconul are 400ml si e prevazut cu pompita.

1 Comment on "Apa de curatare Gamarde"

  1. Mulțumim pentru recomandare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord