Parfum concentrat si balsam pentru rufe Ecoizm

Mi-am dorit de ceva timp un balsam de rufe concentrat si iata ca cei de la Rangali mi-au fost alaturi si am reusit sa imi iau ce mi-am propus. Cu toate ca este o sticluta mica, dar stiti vorba aia esentele tari sunt in sticlute mici. La inceput am fost un pic cam reticenta, dar dupa prima utilizare mi-am zis” ca as vrea sa nu se termine prea curand”. Are un miros foarte placut…

Parfumul concentrat pentru rufe Ecoizm este un produs unic si este o alternativa minunata la balsamurile traditionale pentru tesaturi.

Combinata de uleiuri parfumate cu emulgatori pe baza de plante face ca rufele dvs. sa miroasa senzational. Formula super concentrata se refera la faptul ca foloseste mai putin plastic, creeaza mai putine deseuri si este benefic pentru mediul inconjurator. Este un produs biodegradabil, fiind obtinut prin fermentare biologica.

Uleiurile parfumate creaza un miros minunat pe haine si deoarece acestea sunt concentrate, aveti nevoie doar de o cantitate mica. Cu toate acestea, aroma uleiurilor esentiale nu va dura o lunga perioada de timp pe rufe, deoarece acestea se evapora rapid.

Acesta poate fi folosit direct ca parfum pentru haine sau poate fi transformat intr-un balsam de rufe parfumat.

Am folosit balsamul concentrat in doua variante: 1 adaugati 10-20 de picaturi de parfum in detergentul de ruf si apoi spalati ca de obicei. 2 amestecati 10-20 picaturi de balsam cu 100 ml de otet si turnati in compartimentul de balsam pentru tesaturi. Apoi spalati.

Va recomand sa incercati si voi acest balsam. E o super idee si mai ales daca iubiti mirosul de lavanda.

2 Comments on "Parfum concentrat si balsam pentru rufe Ecoizm"

  1. Nu am știut de el până acum.

  2. Este un parfum excelent. Multumesc mult pentru recomandare!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord