Set cadou Sano- Careline

Atunci cand vad cadouri gata ambalate mi se pare cea mai super idee. Sunt perfecte de a oferite drept cadou si tot odata as fi incantata sa primesc si eu asemenea cadouri ambalate. Acestea sunt ambalate in functie de colectie din care fac parte si gama respectiva.

Exemplu: nu cred ca o sa intalnim un produs Careline cu unul Nivea. Doar daca facem noi unele modificari, dar gata cumparat in nici un caz.

Setul Careline- Sano

Am primit acest set de la Sano, intr-o zi de sarbatoare, cadou de Mos Nicolae. Careline este cea mai noua gama de ingrijire, pe care o are Sano. Aceste produse au un design foarte placut, au un miros superb si tocmai din acest motiv am spus sa vi le arat si voua.

Setul pe care l-am primit contine un gel de dus crema, o crema fina de corp si o crema de maini intens hidratanta. Sunt produse hipoalergice, testate dermatologic, fara parabeni, imbogatite cu vitamine si minerale si care nu sunt testate pe animale. Produsele sunt disponibile in 4 sortimente: Sweet Kiss – cu mosc și trandafir, Midnight Glow – cu unt de shea, Spring Blossom – cu mar si vanilie si Wild Breeze – cu parfum delicat de nuferi.

Setul a sosit intr-un moment tare potrivit, caci este potrivit vremii de afara. Sunt produse hidratante cu un miros tare placut. Hidrateaza si catifeleaza pielea sunt produse placute si revigorante. Mirosul nu persista foarte mult timp dupa aplicare, dar in momentul folosiri este absolut superb.

Recomand cu mare caldura acest set cadou de la Sano, care pot fi gasite in magazinele de cosmetice, hypermarketuri sau online.

1 Comment on "Set cadou Sano- Careline"

  1. Un set minunat care poate fi oferit cadou.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord