Cum am luat permisul de conducere din prima

Am decis sa impartasesc cu voi, cum am luat permisul de conducere din prima. Multe persoane care ma cunosc stiu ca incepusem scoala de soferi, de prin august anul trecut, dar din cauza unor probleme personale am tot amanat si am ajuns sa dau examenul la sfarsitul lui ianuarie.

Totul a plecat de la o ambitie cu mine insumi ca pot sa fac scoala de soferi, cu toate ca aveam si teama. Am mers, m-am inscris la scoala, mi-am facut analizele si tot ce a mai trebuit la dosar, singura. Orele de condus au fost atat in oras, cat si in afara acestuia. Am avut un instructor rabdator, care m-a invatat si a incercat sa ma inteleaga ori de cate ori a fost nevoie si tot odata sa imi dea sfaturile cele mai bune.

De la scoala am cumparat cartea cu legislatia rutiera, pe care am citit-o de doua ori iar restul chestionarelor le-am rezolvat online. Am invatat ‘mediul de invatare’ ,de pe Scoala-rutiera, apoi cele 45 de chestionare predefinite de doua ori + chestionare generate 160. Stiu ca sunt prea multe, dar am vrut sa fiu sigura ca il iau din prima si ca nu dau gres. Chestionarele le rezolvam cu 24-25-26. Unde aveam greseli mai multe, spre exemplu la un chestionar raspundeam doar la 21 de intrebari il repetam pana cand le rezolvam corecte pe toate.

In dimineata examenului la sala, ma cuprinsese o teama, frica, dar in acelasi timp am incercat sa ma calmez, caci nu eram singura acolo. Mai erau persoane care erau pentru prima data si persoane care erau la examinare pentru a 3-4a data. Cum mi-am auzit numele am pasit grabita la calculatorul, nu a durat nici 4 minute caci chestionarul a fost rezolvat. Domnul examinator ma programat la traseu, in urmatoarea saptamana.

Am ascultat de sfaturile domnului examinator, am condus la fel si la traseu, cu toate ca am mai avut mici greseli, dar am trecut. Tot ce trebuie sa tineti cont este sa nu va pierdeti, sa va pastrati calmul si sa executati manevrele exact asa cum ti se cere.

P.S am si serviciu si cu toate ca mi-a fost un pic greu, am REUSIT

Mult succes si spor la invatat.

1 Comment on "Cum am luat permisul de conducere din prima"

  1. Felicitări!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord