Detergentul de rufe pudră și gel SANO MAXIMA

Inspirați de femeile puternice care pot face două lucruri în același timp, specialiștii SANO au creat gama Sano Maxima care curăță hainele puternic, intens și lasă un parfum de lungă durată, pentru a oferi rezultate maxime.

Detergentul de rufe MAXIMA, disponibil in formă de pudră dar și gel, este unul dintre cele mai noi produse lansate de Sano în România, fiind combinație unică de trei ingrediente puternice care elimină diferite tipuri de pete, și oferă un parfum intens.
Detergenții de rufe Sano Maxima sunt produse cu cele mai avansate tehnologii pentru o curățare în profunzime – enzime, oxigen activ, detergent dar și un parfum intens prin tehnologia Microcapsules Lock, ce oferă o eliberarea lentă a unui parfum de lungă durată.


Detergentul de rufe MAXIMA, pudră și gel, este disponibil în 3 variante: Mountain Fresh, Spring Flowers și Baby – variantă testată hipoalergenic și dermatologic. Detergentul pudră MAXIMA este disponibil în format de 2 kg, 4 kg și 6 kg, în timp ce detergentul gel MAXIMA are o formulă concentrată cu 20 de spălări / 1 litru și 60 spălări / 3 l de sticlă. Puteți descoperi întreaga gamă de produse pe: https://maxima.sanoromania.ro/.

Pentru ca detergentul a ”venit” si cu o provocare atunci sa va spun ce fac eu mereu in acelasi timp. Spre exemplu, bag masina la spalat, in acelasi timp pun sa pregatesc mancare si vorbesc si la telefon. Sau in timp ce masina spala, fac curatenie in casa si ascult muzica. Pot fi mai multe variante dar eu v-am dat doar doua exemple.

Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Auchan, Metro, Cora, Real, Dedeman, Unicarm, Carrefour, Selgros, Mega Image, DM, precum și în magazinele tradiționale cu produse de curățenie, dar și online.
În România, SANO este prezent de mai bine de 15 ani și are un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală pentru adulți și bebeluși, produse de curățenie și mentenanță, detergenți pudră, lichizi și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial. Fondat în 1965, SANO este liderul de piață în preferințele consumatorilor pentru produse de curățenie a casei și de igienă în
Israel.
Grupul Sano deține în România brandurile de cosmetică Softcare, Careline și Natural Formula.

Voi ce produse Sano folositi?

2 Comments on "Detergentul de rufe pudră și gel SANO MAXIMA"

  1. Eu acum folosesc detergentul pudră și sunt foarte mulțumită.

  2. Cereces Loredana | 29 februarie 2020 at 16:07 | Răspunde

    Am folosit si eu o data detergent pudra Maxima de la Sano si mi.a placut!Acum folosesc detergent lichid bio de la Omo si imi place mult si acesta!Imi place foarte mult detergentul lichid!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord