Accesorii by Ioana Fodor

Cu Ioana Fodor, am colaborat si in trecut, iar acum ne-a sponsorizat si la Danube Bloggers Meet. Din manutele ei ies niste accesorii tare frumoase, pe care le puteti purta la diferite ocazii. Doar nuanta si modelul trebuie ales, de restul se ocupa ea.

De la Accesories by Ioana Fodor, am primit doua fundite de culori diferite si o brosa tare dragalasa. La culorile funditelor chiar m-a nimerit, sunt pe gustul meu si abia astept sa le pot purta. Pe pagina veti gasi papioane pentru barbati,copii, cat si pentru femei si alte accesorii,precum cravatele de barbati si copii,brose pentru femei,cercei,accesorii de par pentru femei si fetite,toate sunt lucrate cu drag si cu migala pentru noi.

Papionul rosu il voi purta cu o camasa alba si cu o fusta, sau o pereche de pantaloni mai eleganti. Modelul imi place mult si mai ales acele margelute care au fost atent ”impachetate”.

Nici acest papion colorat nu e mai prejos, nu e atat de elegant ca cel de sus. Dar voi vedea eu cum il voi purta.

Sunt tare bucuroasa de aceste bijuterii lucrate de Ioana, ca ne-a realizat pentru fiecare si mai ales ca pot fi integrate la diferite tinute.

Pe Ioana o puteti gasi pe site, pe Facebook si pe Instagram, la adresa de mail ioanafodor@gmail.com sau telefonic la numarul: 0749138262. Sunt convinsa ca o data ce veti rasfoi produsele ei, nu veti rezista tentatiei de a comanda.

Spor la shopping.

2 Comments on "Accesorii by Ioana Fodor"

  1. Valeria Chertes | 17 martie 2020 at 19:29 | Răspunde

    Foarte frumoase lucruri face doamna.

  2. Multumesc pentru apreciere, Vio! Ma bucur ca iti plac!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord