Cum te ajuta accesoriile iPhone X pentru masina cand petreci mult timp pe drumuri

In cazul in care si tu te numeri printre persoanele care petrec foarte mult timp in masina si parcurg distante semnificative zilnic, trebuie sa te gandesti serios la achizitionarea celor mai bune accesorii iPhone X pentru masina.

Avand in vedere legile care au intrat in vigoare in ultima perioada si faptul ca acestea interzic folosirea telefonului mobil la volan, putini sunt soferii care risca suspendarea permisului de conducere pentru a folosi telefonul.

Sunt insa persoane care prin meseria pe care o practica sunt aproape nevoite sa foloseasca telefonul mobil sau informatii din interiorul acestuia chiar si atunci cand sunt la volan. Cu ajutorul accesoriilor pentru masina, este insa mult mai usor sa ai acces la telefonul mobil fara sa fii nevoit sa il tii in mana. De asemenea, vei putea cauta informatii cu ajutorul voice search-ului si il vei putea pune la incarcat fara sa te chinui cu cabluri intortochiate.

Sa vedem care sunt 3 cele mai populare accesorii iPhone X pentru masina si cum iti usureaza acestea viata cand esti la volan.

1. Suport auto magnetic

Pachetul in care este livrat suportul auto magnetic este compus din doua parti. Exista elementul de prindere, care se ataseaza pe grila autoturismului, asigurand o priza precisa. Si exista elementul metalic pe care trebuie sa il atasezi fie direct pe dispozitiv, fie pe husa acestuia. In acest fel, cu ajutorul magnetului prinderea se va face foarte usor, tu fiind nevoit doar sa apropii dispozitiul de suport. Plus de asta, dispozitivul va fi la indemana si 100% in siguranta.

Cu ajutorul acestuia vei putea sa accesezi mult mai usor informatiile de care ai nevoie fara sa fii nevoit sa tii telefonul in mana.

2. Cablu incarcator magnetic

Pachetul in care vine cablul incarcator magnetic include mufa pe care o atasezi telefonului si cablul magnetic. Cablul este conectat la sursa de curent electrica, iar mufa care ramane mereu conectata cu telefonul tau se ataseaza cablului cu ajutorul magnetului intr-o fractiune de secunda. Combinand acest cablu, cu suportul magnetic, vei reusi cu o singura miscare sa iti pui telefonul la incarcat si nu vei avea nevoie decat de o singura mana si o fractiune de secunda de atentie.

3. Casca handsfree

Vorbitul la telefon in timp ce te afli la volan este strict interzis. Tocmai din acest motiv, folosirea unei casti handsfree este cea mai buna alegere pentru a putea sa vorbesti la telefon fara sa fii nevoit sa il tii pe acesta in mana. De asemenea, casca fiind conectata la telefon, doar cu apasarea unui buton vei putea sa raspunzi apleurilor si cu acelasi buton vei putea incheia apelurile.

Acestea sunt cele mai bune accesorii iPhone X pentru masina de care ai nevoie in cazul in care iti petreci mult timp in trafic si vrei sa iti usurezi munca. De asemenea, cu ajutorul acestora vei evita amenzile autoritatilor si vei putea acorda mai multa atentie sofatului.

Be the first to comment on "Cum te ajuta accesoriile iPhone X pentru masina cand petreci mult timp pe drumuri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord