Despre Danube Bloggers Meet

Dragilor, cu toti cred ca ati vazut pozele despre evenimentul de la Galati, care a avut loc pe 7 martie. Am specificat ca voi reveni cu mai multe detalii asa ca, acum am gasit un moment liber si v-am scris.

Acest eveniment, Danube Bloggers Meet a fost organizat de 4 fete minunate si mai exact de Catalina de la Porția de citit, Ramona de la Rokolla, Cristina de la Beauty with Criss si Paula de la Lucruri privite de jos in sus. Fetele au avut de munca, incepand din luna ianuarie. Au cautat sponsori, au facut alegerile cele mai bune si de acum in colo o perioada buna o sa vedeti numai produse de la eveniment.

Evenimentul a avut loc la Gamberetti, o locatie frumoasa si cu bun gust. Am avut parte de intimitate deoarece evenimentul a avut loc la etajul restaurantului. Ajunsa acolo, fetele erau gata aproape cu impartitul cadourilor, mai aveau de strans cutiile si cateva cadouri. Cand au ajuns toate fetele, ne-am asezat la mese si fiecare a servit ce a dorit, spre exmplu eu am servit piept de pui la gratar si un prigat de portocala.

Am cunoscut si cateva bloggerite noi, Catalina Lungu, dar si Adriana Ivan care s-a ocupat cu afisul evenimentului. Am povestit, am ras, am facut multe fotografii si ne-am simtit bine. Ma bucur ca m-am reintalnit cu fetele, dupa a lunga perioada de pauza.

Prezente au fost si:

Simona, care a reprezentant brandul Pell Amar si ne-a oferit o scurta prezentare a brandului. Ea a venit cu multe produse care sa ni le prezinte, din diverse categorii si ne-a oferit sansa sa le testam. Unele dintre ele le cunosteam, altele nu insa poate mi le voi cumpara in viitorul apropiat.

Doua persoane ce au reprezentant brandul Farmasi, care s-au integrat printre noi de la inceput si au participat la tot evenimentul. Fetele au venit cu un stand de produse si am avut sansa sa aflam cateva informatii despre brand.

Catalina Aron, a dorit sa ne cunoasca si sa ne ofere cateva premii, in cadrul unei tombole. Nu am avut norocul sa castig, dar oricum daca aveam aceasta sansa nu aveam cum sa merg la Galati pentru o sedinta de machiaj.

Multumim foarte mult și sponsorilor, care au fost extrem de numeroși la această editie – Printado, Beauty One, Drag de quilling,Green Lab, Recipiente Cosmetice, LONCOLOR, Nutrivita.ro, Nestlé, Yves Rocher, Jonzac, SaraTremo,Infinite Love, Life Care, Editura RAO, PellAmar Cosmetics, Perspirex, Debonaire, PR Avenue, Pick N Dazzle Romania, Famous Luxury Perfumes, Smart Protection, Farmasi, Nomasvello Braila, Nomasvello Mazepa Galati, Aron Catalina, Narah.ro, Mondelez Romania, Smyk, Sano, Lumea Lavandei, Eladerm, Accessories by Ioana Fodor, Corint Junior, Editura Casa, Libris.ro, Editura ALL, Faunus Plant, Colecții Dulci, Casuta cu flori, Ravensburger Romania, Graveaza Povestea Ta, Doctor Display, Confident, Apidava, Wibo Cosmetics România, VivaNatura, triodeluxe.ro, Grecostevia, Farmec , SaraFlowerDesign, Georgescu Oana, TeaTree.

In concluzie, a fost un eveniment frumos, cu multe surprize, tombole (la care am si castigat una, mai exact la Nomasvelo), fete frumoase. Aceasta a fost distractia mea, inaintea zilei de 8 martie, caci dupa eveniment am lucrat o zi si ceva…

3 Comments on "Despre Danube Bloggers Meet"

  1. Ma bucur ca ti-a placut evenimentul. Sa te bucuri de produse si asteptam impresiile dupa testare.

  2. Valeria Chertes | 14 martie 2020 at 18:50 | Răspunde

    Foarte frumos evenimentul,felicitări fetelor!

  3. La Printado.ro cea mai cool chestie este ca iti poti face propriul magazin online de tricouri personalizate. 😀 Asa, iti poti tine publicul aproape, cu tricouri ce au imprimate gandurile tale.:D

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord