Bonilash – ser pentru sprancene

Dragelor, pentru ca trebuie sa aratam bine trebuie sa folosim diferite produse. Produse pentru ten, pentru gene, sprancene, buze etc sunt cred ca cele mai uzuale si nu trebuie sa ne lipseasca. Iata, ca eu am primit la Danube bloggers un nou ser pentru sprancene, Bonilash.

Am mai avut ocazia, in urma cu ceva timp sa-l testez si sunt de parere ca, atunci cand ai ”lipsuri” sau ”goluri” acest produs este foarte ok si veti obtine rezultate inca de la primele utilizari.

Serul pentru sprancene Bonilash, stimuleaza cresterea si indesirea sprancenelor, confera profunzime culorii naturale a sprancenelor, previne caderea excesiva a firelor, hraneste, hidrateaza si regenereaza sprancenele. Rezultatul? Sprancenele tale devin mai definite si mai dese. 

Se foloseste zilnic dupa ce tenul a fost bine demachiat, pe pielea curata si uscata. Folosind aplicatorul, aplica dintre interior spre exteriorul sprancenelor sau pe zonele care necesita indesire. 

Trebuie evitat contactul cu globul ocular, daca acest lucru se intampla clatiti bine cu apa calda. Produsul nu trebuie folosit pe pielea iritata sau deteriorata. Daca exisita iritatii, tratamentul trebuie intrerupt. Serul Bonilash NU se foloseste in timpul sarcinii, alaptarii sau chimioterapiei.

Ati folosit pana acum vreun ser Bonilash? Cum vi sa parut?

1 Comment on "Bonilash – ser pentru sprancene"

  1. Valeria Chertes | 15 aprilie 2020 at 01:34 | Răspunde

    Mulțumim pentru recomandare!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord