Dermatocosmeticele Eladerm

Dermatocosmeticele sunt acele produse care le folosim atunci cand avem diferite probleme ale pielii. Sunt pentru prima data cand testez astfel de produse si acestea sunt primite la evenimentul Danube, de la Galati. Produsele Eladerm nu contin parfum, parabeni sau coloranti. Sunt trei produse minunate despre care voi detalia mai bine.

Crema de maini Eladerm cu UREE 20% repara pielea cu probleme

Nu am probleme grave ale pieli, insa aceasta crema este buna atunci cand ai probleme cu pielea uscata. Poate fi folosita atat pe maini, coate si genunchi. Textura ei este fina, care intra in piele imediat. Hidrateaza perfect, mi se pare una din cele mai bune creme incercate de mine pana acum. Am folosit-o atat pe genunchi cat si pe maini.

Crema tratament

Tot acum am avut ocazia sa primesc o crema hidratanta si potrivita tuturor tipurilor de ten de la Eladerm. Chiar daca este o crema tratament e potrivita pentru a repara pielea crapata, aceasta intra foarte bine in piele si nu lasa peliculă grasă la suprafataAceasta se aplica intr-un strat subtire iar rezultatele apar imediat aplicata atat ziua cat si seara deoarece aceste lucruri sunt mentionate pe eticheta. Am vazut aceeasi crema se gaseste cu SPF50.

Apa micelara

Apa micelara nu lasa tenul gras, iar dupa folosire lasa tenul fin si hidratat. Curata usor machiajul, iaraceasta apa micelara este potrivita si pentru machiajul rezistent la apa. Cotine alantonia, care ajua la cicatrizare, regeneraresi calmarea pielii. Recipientul e din plastic transparent, capacul se deschide usor, ar dozarea chiar e ok, nu se prelinge mai mult decat dorim noi, prin acel orificiu.

In concluzie sunt produse pe care vi le recomand cu drag si voua, sunt sigura ca veti fi la fel de multumiti. Nu o sa va para rau.

Ce produse Eladerm ati mai folosit voi pana acum?

3 Comments on "Dermatocosmeticele Eladerm"

  1. Cereces Loredana | 16 aprilie 2020 at 13:21 | Răspunde

    Imi plac si mie foarte mult dermatocosmeticele!Folosesc si eu de multe ori dar pe acestea inca nu le.am incercat si nici nu am stiut de ele pana acum!

  2. Valeria Chertes | 16 aprilie 2020 at 22:48 | Răspunde

    Nu am folosit nici un produs de la acest brand.

  3. Au produse foarte bune, multumesc mult pentru recomandari!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord