Flawless.ro- la inceput de drum

Poate ca multi ma vor intreba ce inseamna Flawless? Insa cum toate au un inceput si totul incepe de la o buna colaborare cu cei din jur, afli noutati la timp, produse noi si chiar persoane de treaba pe care te poti baza. Asa, am aflat si eu de Flawless.

Flawless este o revista digitala, fiind in prezent o revistă cu public majoritar urban, cu studii universitare, iar 70% dintre utilizatori avand varste cuprinse intre 25 și 44 de ani. Revista este dedicată atat doamnelor și domnișoarelor wild at heart, cât și reprezentanților sexului tare.

Alexandra Nuta Stoica, a reusit sa reinventeze aceasta revista. Aici puteti gasi articole din domeniul auto, idei de petrecere a timpului liber, de proiecte DIY, de moda, de beauty și multe alte domenii de interes.

De curand, am primit de la Alexandra spre testare un kit potrivit acestei perioade. Kitul contine un carnetel pentru Ridiculously Amazing Notes, unde o sa imi notez planuril si o sa planific perioada si modul de implementare pentru fiecare in parte… dar contine totodată și o crema de maini & un balsam de buze, ambele fiind produse dermatocosmetice. 

Biorga Apaisac – Crema reparatoare pentru maini și unghii


Crema este un produs medicalizat ce repara și protejează bariera cutanată, cel mai superficial strat al pielii. Acesta are numeroase beneficii pentru piele:

  1. Este reparatoare și protectoare, pentru că niacinamida din compoziție repară și reface bariera cutanată;
  2. Este o cremă nutritivă, pentru că untul de Karite asigură nutriția corespunzătoare a pielii;
  3. Este o cremă hidratantă și conține acid hialuronic, care previne îmbătrânirea prematură a pielii și oferă o hidratarea completă;
  4. Este un produs protector, pentru că reface filmul hidrolipidic și restaurează confortul cutanat, inclusiv după utilizarea săpunului/detergenților;
  5. Este hipoalergenică și testată sub control dermatologic.

Pe final, sper ca sunteti bine. Ca va gasiti de lucru in aceasta perioada si ca rezistati acestei autoizolari. Sper ca v-am facut curiosicu revista Flawless si sa cititi macar un articol, doua..AAA eram sa uit, mie imi plac articolele, 3 noutati in materie de beauty, de ce e importantalenjeria intima de calitate….

Voi cum treceti peste aceasta perioada?

1 Comment on "Flawless.ro- la inceput de drum"

  1. Valeria Chertes | 2 aprilie 2020 at 20:41 | Răspunde

    Minunate produse.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord