Infinite Love- K111

De Infinite Love, probabil ati mai auzit de pe net sau chiar din mall, atunci cand mergeati la cumparaturi. Infinite Love au in portofoliu extrem de multe parfumuri care sunt copii dupa unele originale. Primul meu parfum Infinite l-am primite la Suceava,la un eveniment. De atunci l-am folosit cu ”economie” deoarece imi place mult si nu voiam sa se termine.

A fost dragoste la prima vedere si despre care am scris aici de el. Imi plac ambele parfumuri extrem de mult si chiar ma bucur ca am primit in doua variante diferite.

Parfumul Infinite Love K111

La Danube Bloggers, am avut norocul sa primesc un parfum Infinite, dar cu codul K111, altul fata de care aveam eu. Spre norocul meu, sa zic asa si de aceasta data aroma acestui parfum mi s-a potrivit. NU e un parfum dulce, este exact ce imi place.

Parfumul este potrivit pentru zilele frumoase de primavara-vara. Note de mijloc compuse din orhidee si magnolie conduc simturile catre nota finala de mosc vanilat. Pe piele persista destul de mult, de pana la 9 ore. Este un parfum purtabil, lejer. Are in jur de 50 de ml si ma voi bucura mult timp de acum in colo.

Infinite Love ne sustine, pe noi bloggeri si ne-a oferit cate un parfum, o rezerva parfum pentru poseta si o mostra de parfum de buzunar 8 ml. Rezerva pentru poseta poate fi oricand umpluta cu parfum si care ocupa putin loc. Pot spune ca sunt preturi accesibile, nu piperate si care isi merita bani.

In magazinul online Infinite Love veti gasi parfumuri originiale, unisex, de dama si de barbati. In functie de anotimp, de timp, ocazie sau note gasiti parfumul dorit. In diferite cantitati incepand de la 8, 20, 50 sau 100ml gasiti parfumurile.

Ce spuneti de acest parfum? Va plac parfumurile Infinite Love?

1 Comment on "Infinite Love- K111"

  1. Valeria Chertes | 21 aprilie 2020 at 00:25 | Răspunde

    Un parfum foarte bun.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord